Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Grote rol in tweede seizoen Reacher gerecast met Robert Patrick

Grote rol in tweede seizoen Reacher gerecast met Robert Patrick

In Reacher seizoen twee wordt Rory Cochrane's nieuwe terugkerende personage Shane Langston vervangen door Terminator 2: Judgment Day-acteur Robert Patrick.
De serie, die gebaseerd is op de Jack Reacher-romans van Lee Child, ging in februari 2022 in première op Prime Video. Het volgt Alan Ritchson als een voormalige militaire politieagent van het Amerikaanse leger die de schuld krijgt van een moord en gearresteerd wordt voordat hij een samenzwering helpt ontrafelen in het landelijke Georgia stadje Margrave.

Reacher heeft ook Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Bruce McGill en Maria Sten in de hoofdrollen.



Deadline meldt nu dat Terminator 2: Judgment Day-acteur Robert Patrick zich bij de cast van het tweede seizoen van Reacher voegt. Hij vervangt Rory Cochrane als het nieuwe terugkerende personage Shane Langston, een ex-NYPD agent die nu voor de beveiliging van een defensiebedrijf werkt. Cochrane stopte met de serie vanwege conflicten in de planning en had nog geen scènes opgenomen voor het nieuwe seizoen, dat gebaseerd is op de Reacher-roman Bad Luck and Trouble uit 2007.

Patrick is een acteur die in zijn carrière vele rollen heeft gespeeld, maar Terminator 2 is een van zijn meest iconische. Hij speelde de vloeibare metalen Terminator, bekend als de T-1000, die vanuit de toekomst werd gestuurd om Sarah Connor (Linda Hamilton) en haar jonge zoon John (Edward Furlong) te vernietigen. In de drie decennia sinds dat actie-epos voor het eerst op het scherm verscheen, heeft hij heel wat rollen gespeeld die hem op deze nieuwe onderneming zullen voorbereiden.

Sinds T2 heeft hij rollen aangenomen in de meest uiteenlopende genres, waaronder sci-fi horror (de film The Faculty), komedie (Community) en western (de Yellowstone (2018) spinoff 1923). Toch blijft hij zijn talenten inzetten voor het actiegenre. Tussen het begin van de jaren negentig en nu heeft hij zijn vak verfijnd in film -en serietitels als Charlie's Angels: Full Throttle, The Unit en Safe House.

De acteur heeft het genre de afgelopen jaren ook niet opgegeven. Hij bracht zijn talenten al naar de recente actieseries Peacemaker (2022) op HBO Max en The Night Agent op Netflix. Nu hij ook een thuis heeft gevonden bij Prime Video, zal Patricks aanzienlijke aanwezigheid op het scherm hem een even onschatbaar onderdeel maken van de Reacher-cast.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

The_Phenom
8 mei 2023, 22:56
Hij had ook een hoofdrol in Scorpion en een bijrol in Last Resort.
1
Log in om een reactie achter te laten