Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Startdatum en trailer voor tweede seizoen van Prime Video's Reacher

Stoere held Jack Reacher deinst nergens voor terug om de leden van zijn voormalige Amerikaanse legereenheid te beschermen als ze worden opgejaagd door een moordenaar.

Prime Video heeft de officiële trailer vol actie en de startdatum voor seizoen twee van de succesvolle serie Reacher vrijgegeven. Gebaseerd op Bad Luck and Trouble, het elfde boek in Lee Child's wereldwijde bestsellerserie, begint Reacher seizoen twee wanneer de veteraan militaire politieonderzoeker Jack Reacher, gespeeld door Alan Ritchson, een gecodeerd bericht ontvangt dat de leden van zijn voormalige Amerikaanse legereenheid, de 110e MP Special Investigations, één voor één op mysterieuze en brute wijze worden vermoord.

Reacher

Reacher wordt uit zijn zwerversbestaan gehaald en herenigt zich met drie van zijn voormalige teamgenoten die familie zijn geworden om de zaak te onderzoeken, waaronder Frances Neagley (Maria Sten, Swamp Thing (2019)), Karla Dixon (Serinda Swan, Coroner), een forensisch accountant voor wie Reacher al lang een zwak heeft en de snel pratende, met een mes zwaaiende familieman David O'Donnell (Shaun Sipos, Outer Range). Samen beginnen ze de puntjes op de i te zetten in een mysterie waar de inzet steeds hoger wordt en dat vragen oproept over wie hen heeft verraden en wie de volgende is die zal sterven.

Met zijn onnavolgbare combinatie van intelligentie en omvang zal Reacher alles in het werk stellen om de waarheid te achterhalen en de leden van zijn eenheid te beschermen. Als er één ding is dat Reacher en zijn team zeker weten, is het dat je niet moet sollen met de Special Investigators.

De cast wordt gecompleteerd door Ferdinand Kingsley (Silo) als A.M., een huurling die door de binnenlandse veiligheidsdienst een 'geest' wordt genoemd, Robert Patrick (Peacemaker (2022)) als Shane Langston, hoofd beveiliging van een particuliere defensieaannemer met een twijfelachtige staat van dienst en Domenick Lombardozzi (The Wire) als de keiharde NYPD-detective Guy Russo.

Het tweede seizoen van acht afleveringen begint met de eerste drie afleveringen op vrijdag 15 december en de volgende afleveringen worden wekelijks uitgezonden tot 19 januari 2024.

Reacher wordt geproduceerd door Amazon Studios, Skydance Television en Paramount Television Studios. De serie is gebaseerd op de romans van Child, die uitvoerend producent is, en is geschreven door de met een Emmy genomineerde schrijver Nick Santora (Scorpion, Prison Break), die ook uitvoerend producent en showrunner is. Naast Santora en Child wordt de serie geproduceerd door Don Granger, Scott Sullivan en Adam Higgs, met David Ellison, Dana Goldberg en Matt Thunell voor Skydance.

Hieronder kun je een poster en de trailer bekijken voor Reacher seizoen twee.

14268 Reacher s2 poster
Video on youtube
Vorige aflevering
Fly Boy
Fly Boy
02x08
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
08 nov 2023 17:16 -
Weer heel veel zin in!
Reageer
avatar_superpassie9
08 nov 2023 18:40
Helemaal mee eens! Al verraad mijn foto dat misschien al wel :)
Reageer
Reacher