Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Reacher krijgt vroege vernieuwing met een derde seizoen

Reacher zal op zoek gaan naar meer waarheden na een vroegtijdige vernieuwing met een derde seizoen.

Amazon's Prime Video heeft de serie vernieuwd met een derde seizoen vóór het debuut van seizoen twee op vrijdag 15 december.

Alan Ritchson, die het hoofdpersonage speelt, onthulde het nieuws vanaf de set van seizoen drie tijdens een panel op CCXP in São Paulo, Brazilië.

Reacher

Reacher is gebaseerd op de romans van Lee Child en het tweede seizoen is gebaseerd op het elfde boek in de serie, Bad Luck and Trouble.

Ritchson speelt de veteraan Jack Reacher, die een gecodeerd bericht ontvangt dat de leden van zijn voormalige Amerikaanse legereenheid, de 110th MP Special Investigations, één voor één op mysterieuze en brute wijze worden vermoord. Reacher wordt uit zijn zwerversbestaan gehaald en herenigt zich met drie van zijn voormalige teamgenoten om dit te onderzoeken, bestaande uit Frances Neagley (Maria Sten), Karla Dixon (Serinda Swan), een forensisch accountant voor wie Reacher al lang een zwak heeft en de snel pratende, met een mes zwaaiende familieman David O'Donnell (Shaun Sipos).

Samen beginnen ze de puntjes op de i te zetten in een mysterie waar de inzet bij elke bocht hoger wordt en dat vragen oproept over wie hen heeft verraden en wie de volgende is die zal sterven.

Reacher komt van Amazon MGM Studios, Skydance Television en Paramount Television Studios. Het is geschreven door Nick Santora, die ook als showrunner optreedt en die samen met Child, Ritchson, Don Granger, Scott Sullivan, Mick Betancourt, David Ellison, Dana Goldberg en Matt Thunell de productie op zich neemt.

Hieronder kun je de trailer voor het aankomende tweede seizoen van Reacher bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Fly Boy
Fly Boy
02x08
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Reacher