Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe castleden voor het derde seizoen van Reacher

Nieuwe castleden voor het derde seizoen van Reacher

Onder andere Brian Tee heeft na zijn grote Prime Video-debuut in Expats een vaste rol gescoord voor seizoen drie van Reacher.
In het derde seizoen, gebaseerd op het zevende boek in de wereldwijde bestsellerreeks van Lee Child, Persuader, moet Reacher (Alan Rytchson) undercover gaan om een informant te redden die wordt vastgehouden door een spookachtige vijand uit zijn verleden.

De productie vindt momenteel plaats in Toronto.

14979 Castleden Reacher

Tee (foto, links) zal Quinn spelen, die wordt beschreven als een fysiek imposant en intimiderend personage. Hij was een luitenant-kolonel in het leger die Reacher tien jaar geleden onderzocht toen hij militaire geheimen verkocht aan vijandige naties.

Ook Johnny Berchtold (foto, tweede van links) en Roberto Montesinos (foto, tweede van rechts) hebben zich bij de cast gevoegd als vaste acteurs en Daniel David Stewart (foto, rechts) heeft een terugkerende rol.

Berchtold speelt Richard Beck, een gevoelige en artistieke student die zijn moeder verloor toen hij jong was en de enige zoon is van zakenman Zachary Beck (Anthony Michael Hall). Vijf jaar geleden was hij het slachtoffer van een traumatische ontvoering waarbij hij verminkt achterbleef.

Montesinos speelt Guillermo Villanueva, een DEA-agent die op het punt staat met pensioen te gaan. Hij is de mentor en vaderfiguur van agent Susan Duffy (Sonya Cassidy). Hij is mollig met slechte knieën en een goedmoedig gevoel voor humor, maar hij houdt van Duffy en geeft om haar, zelfs als ze elkaar de hele tijd afkraken.

Stewart speelt Steven Elliot, een nette nieuwe DEA-agent. Hij is een sympathieke jongen met een frisse blik, nieuw in het vak en nog steeds lerende.

Zoals eerder aangekondigd zal Maria Sten terugkeren als Frances Neagley.

Tee speelde acht seizoenen de rol van Dr. Ethan Choi in Chicago Med en was in deze rol ook te zien als gastacteur in de andere series uit de Chicago-franchise. Onlangs was hij te zien in Prime Video's Expats tegenover Nicole Kidman.

Berchtold was vorig jaar te zien in Hulu's Tiny Beautiful Things en de gelimiteerde Starz-serie Gaslit met Julia Roberts.

Montesino speelde voornamelijk gastrollen in zijn carrière waaronder in 9-1-1: Lone Star, The Rookie en NCIS: Los Angeles.

Stewart speelde een terugkerende rol als Nick Corrado in Apple TV's sciencefictiondrama For All Mankind. Daarnaast had hij een vaste rol in Hulu's gelimiteerde serie Catch-22 met George Clooney en Hugh Laurie.

Volgens Prime Video was het tweede seizoen van Reacher de nr. 1 titel wereldwijd voor zowel series als films in 2023 tijdens het premièreweekend (gebaseerd op kijkcijfers). Het wereldwijde kijkerspubliek van de serie groeide met 50% tussen de seizoenen in de eerste drie dagen na het debuut van het tweede seizoen op 15 december 2023. Beide seizoenen worden nu gestreamd op Prime Video.

Reacher wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios, Skydance Television en Paramount Television Studios. De serie is geschreven door de Emmy-genomineerde schrijver Nick Santora, die ook showrunner en uitvoerend producent is.

Naast Santora en Child is Ritchson de uitvoerend producent van seizoen drie, samen met Don Granger, Scott Sullivan, Mick Betancourt, en David Ellison, Dana Goldberg en Matt Thunell voor Skydance. Carolyn Harris en Kenny Madrid hebben de leiding over de serie voor Skydance Television.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Henkysoft
15 maart 2024, 14:57
Steengoede serie! Hoop dat ze in het derde seizoen weer de blues muziek herintroduceren, van seizoen 1, waar Reacher zo van houdt ( en ik ook).
1
Log in om een reactie achter te laten