Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Reacher krijgt vroege vernieuwing met een vierde seizoen van Prime Video

Reacher krijgt vroege vernieuwing met een vierde seizoen van Prime Video

Reacher is vernieuwd met een vierde seizoen op Prime Video, ook al zal seizoen drie pas volgend jaar verschijnen.
Het nieuws komt een week nadat de streamer ook onthulde dat het een serieorder had gegeven aan een Reacher spin-off met Maria Sten in de hoofdrol als Frances Neagley, een fanfavoriet personage uit de originele serie.

16144 Reacher

Een vroege vernieuwing van seizoen vier is zeker een blijk van vertrouwen van Prime Video, wat te verwachten was aangezien de serie een groot succes is geworden. Het tweede seizoen was Amazon's meest bekeken uitgave van 2023. Seizoen twee debuteerde op 15 december en binnen drie dagen overtroffen die afleveringen het hele kijkerspubliek van het eerste seizoen met 50%.

"Reacher is een fenomeen geworden dat onze wereldwijde klanten blijft aanspreken boven onze stoutste verwachtingen en we zijn verheugd om de serie terug te brengen voor een extra seizoen," zegt Vernon Sanders, hoofd televisie, Amazon MGM Studios. "We kijken uit naar meer actie en avontuur van het immens getalenteerde team achter de serie, waaronder Nick Santora, Alan Ritchson, Lee Child, Skydance en CBS Studios."

Seizoen drie, gebaseerd op Persuader, het zevende boek in de serie van Lee Child, zal pas in 2025 van start gaan. Er is nog geen exacte startdatum bekend.

In het komende seizoen moet Reacher (Alan Ritchson) undercover gaan om een informant te redden die wordt vastgehouden door een spookachtige vijand uit zijn verleden.

Ook Anthony Michael Hall, Sonya Cassidy, Brian Tee, Johnny Berchtold, Robert Montesinos, Daniel David Stewart en Olivier Richters keren terug in seizoen drie.

Child is ook uitvoerend producent voor de serie van Amazon MGM Studios, Skydance Television en CBS Studios. Reacher is geschreven voor televisie door Nick Santora (Fubar, Prison Break), die ook uitvoerend producent en showrunner is.

Naast Santora en Child is Ritchson uitvoerend producent, samen met Don Granger, Scott Sullivan, Mick Betancourt en David Ellison, Dana Goldberg en Matt Thunell voor Skydance. Carolyn Harris en Kenny Madrid hebben de leiding over de serie voor Skydance Television.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
Vandaag, 15:11
Goed nieuws!

Het is alleen jammer dat er ruim een jaar tussen seizoen 2 en 3 zit... Dat gebeurd tegenwoordig wel vaker (zie bijvoorbeeld Stranger Things) en dat zorgt soms toch voor verminderde belangstelling omdat het dan wel behoorlijk achterin het geheugen is terecht gekomen.

Ik verlang wel eens terug naar de continuïteit van vroeger. Met seizoenen van 22 afleveringen die elke week uitgezonden werden. Daar kon je een heel TV seizoen wekelijks naar uitkijken. Nu mag je blij zijn als een seizoen 10 afleveringen heeft en wordt het niet altijd regelmatig uitgezonden. Kijk bijvoorbeeld naar NCIS.
Enfin, misschien ga ik wel doen wat JanWillemK ook doet. Voortaan wachten tot een seizoen helemaal is uitgezonden en dan bingen :-)
1
Log in om een reactie achter te laten