Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reasonable Doubt vernieuwd met tweede seizoen; Morris Chestnut voegt zich bij cast

De dramaserie Reasonable Doubt van Onyx Collective en Hulu is verlengd voor een tweede seizoen. Morris Chestnut wordt een vast castlid aan het door het ABC Signature geproduceerde project.

In Reasonable Doubt, van uitvoerende producenten Raamla Mohamed, Kerry Washington en Larry Wilmore, staat de hooggeplaatste strafrechtadvocaat Jacqueline 'Jax' Stewart (Emayatzy Corinealdi) uit Los Angeles centraal terwijl ze omgaat met trauma's uit het verleden, een mislukt huwelijk, moederschap en een moordzaak, terwijl ze probeert haar leven bij elkaar te houden.

Chestnut gaat Corey Cash spelen, een charmante, mediagenieke verdedigingsadvocaat die vaak de underdogs vertegenwoordigt. Wanneer Jax Corey inschakelt om te helpen bij een nieuwe high-profile zaak, realiseert ze zich al snel dat hij meer glans dan inhoud heeft en haar positie bij de firma bedreigt.



Chestnut (foto) is vooral bekend voor zijn memorabele rollen in films als Boyz n the Hood en vooral The Best Man en het succesvolle vervolg daarop, The Best Man Holiday. Onlangs herhaalde Chestnut zijn rol als Lance Sullivan in de gelimiteerde Peacock-serie The Best Man: The Final Chapters. Andere televisierollen zijn in V (2009), American Horror Story, Nurse Jackie, Legends (2014), Rosewood, Goliath, The Enemy Within, The Resident en Our Kind of People.

In de serie spelen ook McKinley Freeman, Tim Jo, Angela Grovey, Aderinsola Olabode en Thaddeus J. Mixson.

Reasonable Doubt is bedacht, geschreven en geproduceerd door Raamla Mohamed. Kerry Washington produceert samen met Pilar Savone voor Simpson Street en Larry Wilmore via Wilmore Films. Shawn Holley, Tamara Gregory en Jon Leshay zijn mede-uitvoerend producenten. De serie komt van Onyx Collective en wordt geproduceerd door ABC Signature, een onderdeel van Disney Television Studios.
Video on youtube
Vorige aflevering
Already Home
Already Home
01x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Reasonable Doubt