Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reasonable Doubt heeft een startdatum en onthult eerste foto's voor het tweede seizoen

Reasonable Doubt van Onyx Collective keert deze zomer terug met een tweede seizoen.

Reasonable Doubt is geschreven door de uitvoerende producenten Raamla Mohamed, Kerry Washington en Larry Wilmore en draait om de hooggeplaatste strafrechtadvocaat Jacqueline 'Jax' Stewart (Emayatzy Corinealdi) uit Los Angeles. Ze heeft te maken met trauma's uit het verleden, een mislukt huwelijk, moederschap en een moordzaak, terwijl ze probeert haar leven op orde te houden.

15411 Reasonable Doubt s2 foto 3

Nadat ze heeft geprobeerd te genezen van haar wonden van het zware proces en de dodelijke affaire van vorig seizoen, probeert Jax Stewart (Emayatzy Corinealdi) in seizoen twee haar leven weer op de rails te krijgen. Totdat een van haar beste vriendinnen onthult dat ze haar man heeft vermoord.

Haar vriendin beroept zich op zelfverdediging, maar een compromisloze aanklager denkt daar anders over. Jax heeft alle hulp nodig die ze kan krijgen en schakelt een ambitieuze verdedigingsadvocaat in om de zaak te leiden, maar de spanning loopt al snel hoog op. Kan Jax haar vriendin verdedigen, haar huwelijk redden en haar energie beschermen terwijl ze in de grootste zaak van haar carrière wordt gekatapulteerd? Of zal ze alles verliezen?

Morris Chestnut voegt zich dit seizoen bij de cast in de rol van Corey Cash, een charmante, mediagenieke verdedigingsadvocaat die vaak de underdogs vertegenwoordigt. Wanneer Jax Corey inschakelt om te helpen bij een nieuwe high-profile zaak, realiseert ze zich al snel dat hij meer glans heeft dan inhoud en bedreigt hij haar positie bij de firma.

De cast bestaat verder uit McKinley Freeman als Lewis Stewart, Tim Jo als Daniel, Angela Grovey als Krystal, Thaddeus J. Mixson als Spenser en Aderinsola Olabode als Naima.

Reasonable Doubt seizoen twee start op 22 augustus met twee afleveringen. Nieuwe afleveringen worden op donderdag gestreamd via Hulu.

Hieronder kun je meer foto's voor Reasonable Doubt seizoen twee bekijken.

15411 Reasonable Doubt s2 foto 1

15411 Reasonable Doubt s2 foto 4

15411 Reasonable Doubt s2 foto 2
Vorige aflevering
Already Home
Already Home
01x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Reasonable Doubt