Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Reasonable Doubt seizoen twee vrijgegeven

Het advocatenkantoor van Reasonable Doubt zwijmelt over zijn nieuwste aanwinst, Morris Chestnut, in een onlangs vrijgegeven trailer voor seizoen twee.

Corey Cash (Chestnut), de advocaat van de Resident, wordt door Jax (Emayatzy Corinealdi) aan boord gehaald om te helpen met de zaak van haar vriendin Shanelle, maar de samenwerking wordt al snel gespannen.

15712 Reasonable Doubt s2 foto 1

"Ik weet zeker dat als we niet het juiste plan volgen, we verliezen," roept Corey uit tegen Jax, tot woede van haar man Lewis (McKinley Freeman), die dreigend antwoordt: "Ik stel voor dat je wat van die bas uit je stem haalt, maat."

En Lewis heeft misschien nog een reden om zich zorgen te maken over Corey, die wel erg blij met Jax lijkt te zijn wanneer hij haar later omhelst.

Seizoen twee van het juridische drama begint donderdag 22 augustus op Hulu met twee afleveringen, met wekelijks nieuwe afleveringen op donderdag.

"Nadat Jax Stewart zich heeft geprobeerd te genezen van haar wonden van het zware proces en de dodelijke affaire van vorig seizoen, probeert ze haar leven weer op de rails te krijgen", luidt de officiële beschrijving van het nieuwe seizoen. "Totdat een van haar beste vrienden onthult dat ze haar man heeft vermoord. Haar vriendin claimt zelfverdediging, maar een compromisloze aanklager denkt daar anders over.

Jax heeft alle hulp nodig die ze kan krijgen en schakelt een ambitieuze advocaat in om de zaak te leiden. Kan Jax haar vriendin verdedigen, haar huwelijk redden en haar energie beschermen terwijl ze in de grootste zaak van haar carrière wordt gekatapulteerd? Of zal ze alles verliezen?"

Corinealdi, Morris en McKinley worden in seizoen twee vergezeld door Tim Jo, Angela Grovey, Thaddeus J. Mixson en nieuwkomer Aderinsola Olabode.

In overeenstemming met het merk Onyx Collective wordt elke aflevering van Reasonable Doubt geregisseerd door zwarte regisseurs en geschreven door een volledig zwarte schrijversgroep.

De serie is bedacht, geschreven en geproduceerd door showrunner Raamla Mohamed, die eerder werkte aan onder andere Scandal en Little Fires Everywhere. Scandal-actrice en producent Kerry Washington is ook uitvoerend producent.

15712 Reasonable Doubt s2 foto 2

15712 Reasonable Doubt s2 foto 3
Video on youtube
Vorige aflevering
Say Hello
Say Hello
02x02
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Reasonable Doubt