Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor SyFy's Reginald The Vampire aangekondigd

Deze jonge vampier is nog niet dood. Syfy heeft de serie Reginald The Vampire verlengd voor een tweede seizoen.

Reginald The Vampire is een bovennatuurlijke dramaserie met in de hoofdrollen Jacob Batalon, Savannah Basley, Em Haine, Mandela Van Peebles, Aren Buchholz, Georgia Waters, Marguerite Hanna en Sean Yves Lessard.

In het verhaal leeft de jonge Reginald Andres (Batalon) een leven van uitgestelde dromen. Op een nacht ontmoet hij een vreemdeling genaamd Maurice Miller (Van Peebles) die besluit Reginald te helpen bereiken wat hij wil. Reginald wordt echter gedood door de vijanden van Maurice en de enige manier om hem te "redden" is door van Reginald een vampier te maken. Nu moet Reginald leren hoe hij zijn nieuwe en onmogelijke levensstijl moet overleven, wat betekent dat hij zijn aard geheim moet houden voor iedereen die hij kent.

Onderweg slaagt Reginald in meer dan alleen overleven en ontdekt hij onaangeboorde vermogens in zichzelf. Reginald wordt een beter mens als vampier, maar enkele machtige vampiers willen hem uit de weg ruimen. Het blijkt dat het leven als ondode net zo gecompliceerd is als het leven zelf.

Reginald The Vampire

De tien afleveringen van het eerste seizoen eindigden begin vorige maand en werden uitgezonden op woensdagavond.

Gebaseerd op de cijfers had het eerste seizoen van Reginald The Vampire een gemiddelde waardering van 0,05 in de 18-49 demografie en 186.000 kijkers in de live+same day ratings. Het is de laagst gewaardeerde originele scriptserie op Syfy. Volgens de zender is het het nummer twee kabeldrama voor de woensdag om 22.00 uur, als je de live+7 daagse kijkcijfers meerekent.

"Het enige wat beter is dan de kans krijgen om één seizoen televisie te maken met Syfy is de kans krijgen om het opnieuw te doen," zei uitvoerend producent Harley Peyton. "Wij allemaal - cast en crew, schrijvers, producenten en - kunnen nauwelijks wachten."

Een premièredatum voor seizoen twee wordt later bekendgemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
Just Like Heaven
Just Like Heaven
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Reginald The Vampire