Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Resident Alien

Harry's avonturen zijn nog niet voorbij. Syfy heeft de serie Resident Alien vernieuwd met een derde seizoen.

De sciencefiction-comedyserie, Resident Alien, is gebaseerd op de Dark Horse-stripserie met in de hoofdrollen Alan Tudyk, Sara Tomko, Corey Reynolds, Elizabeth Bowen, Alice Wetterlund, Levi Fiehler en Judah Prehn. Het verhaal draait om Captain Hah Re (Tudyk), een alien met de geheime missie om alle mensen te doden. Hij stort neer op aarde en doet zich voor als een menselijke dokter genaamd Dr. Harry Vanderspeigle in een klein stadje in Colorado. In zijn nieuwe gedaante begint Harry een eenvoudig leven te leiden, maar de zaken worden ingewikkeld wanneer hij wordt gestrikt om een ​​lokale moord op te lossen en zich realiseert dat hij moet assimileren in zijn nieuwe wereld. In seizoen twee strandt Harry opnieuw op aarde, waar hij de gevolgen onder ogen moet zien van het mislukken van de missie om de mensheid te vernietigen



Op 10 augustus gaat het tweede seizoen verder er komen nog acht afleveringen. Hoeveel afleveringen het derde seizoen zal gaan krijgen is nog niet bekend gemaakt. De verwachting is dat het derde seizoen in 2023 van start zal gaan.
In Nederland is de serie te zien bij Ziggo Movies & Series. Wanneer seizoen 2B daar te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
Homecoming
Homecoming
03x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
22 jul 2022 13:44 -
Als ze de humor op hetzelfde niveau kunnen houden, laat dan alsjeblieft maar komen!
Reageer
avatar_Mosmesbosbes
26 jul 2022 11:03 -
Nice!
Reageer
Resident Alien