Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum en trailer voor derde seizoen van Resident Alien

Resident Alien heeft een startdatum voor seizoen drie gekregen. Syfy heeft aangekondigd dat de komedieserie volgende maand terug zal keren.

Met Alan Tudyk, Sara Tomko, Corey Reynolds, Elizabeth Bowen, Alice Wetterlund, Levi Fiehler en Judah Prehn in de hoofdrollen volgt de serie Resident Alien een alien (Tudyk) nadat hij op aarde is neergestort. Zijn missie is om alle mensen te doden, maar dat verandert naarmate hij meer tijd doorbrengt op de planeet.

De serie werd in juli vernieuwd met een derde seizoen, maar in november werd het aantal afleveringen teruggebracht tot acht.

Resident Alien

Syfy heeft in onderstaand persbericht meer onthuld over de terugkeer van de serie:

"Syfy's Resident Alien keert terug voor een derde seizoen op woensdag 14 februari om 22.00 uur met een tegelijktijdige première op USA Network. Haal het in op Peacock met afleveringen van seizoen drie die de volgende dag beschikbaar zijn. Daarnaast zendt SyFy een seizoen twee marathon uit op zondag 11 februari van 13.00 tot 05.00 uur.

SyFy's Resident Alien is gebaseerd op de Dark Horse comics en volgt een neergestorte alien genaamd Harry (Alan Tudyk) wiens geheime missie het is om alle mensen te doden. In seizoen drie zweert Harry samen te werken met Generaal McCallister (Linda Hamilton) om de aarde te bevrijden van de Grey aliens - een taak die nog moeilijker wordt als hij ontdekt dat de Grey Hybrid Joseph (Enver Gjokaj) een baan in de stad heeft aangenomen als de nieuwe Deputy.

Joseph is niet Harry's enige obstakel - Harry worstelt met de balans tussen zaken en zijn persoonlijke leven als hij voor het eerst verliefd wordt. Ondertussen gaan Asta (Sara Tomko) en D'arcy (Alice Wetterlund) samenwonen en worstelen ze om hun doel te ontdekken.

Edi Patterson (The Righteous Gemstones) heeft dit seizoen een gastrol samen met terugkerende gastacteurs Linda Hamilton (Claws), Gary Farmer (Reservation Dogs) en nog veel meer fanfavorieten.

Van UCP, een divisie van Universal Studio Group, in samenwerking met Amblin TV en Dark Horse Entertainment, werd Resident Alien bewerkt voor televisie door uitvoerend producent Chris Sheridan.

Mike Richardson en Keith Goldberg van Dark Horse Entertainment, Justin Falvey en Darryl Frank van Amblin TV, Robert Duncan McNeill en Nastaran Dibai produceren ook.

Hieronder kun je de trailer en poster voor Resident Alien seizoen drie bekijken.

14627 Resident Alien s3 poster
Video on youtube
Vorige aflevering
Homecoming
Homecoming
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Nostromo
14 jan 2024 10:09 -
Gewelidig serie , ik heb in de deuk gelegen afgelopen vrijdag.
Star Channel zendt op vrijdag om 20.00 uur , seizoen 1 , dubbele aflevering
Reageer
Resident Alien