Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Premièredatum en trailer voor Netflix-serie Resident Evil

Netflix heeft de premièredatum voor Resident Evil, gebaseerd op de populaire gamereeks, bekend gemaakt. Daarnaast bracht de streamingdienst een trailer uit.
Netflix bestelde vorig jaar augustus acht afleveringen van Resident Evil. De streamingdienst is al sinds 2019 bezig met het project. Nu heeft Resident Evil een officiële premièredatum. De serie gaat 8 juli in première bij Netflix. Resident Evil is gebaseerd op de gelijknamige populaire videospellen. Netflix bracht ook een trailer uit, bekijk deze hieronder.

De serie draait om de veertienjarige zusjes Jade en Billie Wesker, die verhuizen naar New Raccoon City. Ze komen erachter dat hun vader duistere geheimen die de wereld kunnen vernietigen verbergt. Daarnaast speelt er een tweede verhaallijn zich ruim een decennium later af. De nu dertig jarige Jade worstelt om te overleven in een wereld met vijftig miljoen mensen en meer dan zes miljard monsters (mensen en dieren die besmet zijn met het T-virus), terwijl haar geheimen uit haar verleden haar achtervolgen.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten

Meer nieuws over RESIDENT EVIL: Infinite Darkness