Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix geeft trailer vrij voor Spaans ziekenhuisdrama Respira

Netflix onthulde vandaag de officiële trailer van Respira, het eerste Spaanse ziekenhuisdrama van de streamer.

Respira is gemaakt door Carlos Montero, bekend van Elite. De medische serie heeft Najwa Nimri, Aitana Sánchez-Gijón, Blanca Suárez, Manu Ríos, Borja Luna en Alfonso Bassave in de hoofdrollen.

De cast wordt gecompleteerd door onder andere Ana Rayo, Macarena de Rueda, Blanca Martínez, Abril Zamora, Xoán Fórneas, Marwa Bakhat en Víctor Sáinz.

Respira

Deze nieuwe serie van acht afleveringen wordt geproduceerd door El Desorden Crea en heeft Carlos Montero, Diego Betancor en Carlos Ruano als uitvoerende producenten. De serie is geregisseerd door David Pinillos en Marta Font en geschreven door Carlos Montero, Carlos Ruano, Guillermo Escribano en Pablo Saiz.

Het Joaquín Sorolla-ziekenhuis is veel meer dan een openbaar ziekenhuis in Valencia waar dagelijks levens worden gered. Artsen en coassistenten werken hard in het hectische tempo van de spoedeisende hulp, waar spanningen, emoties en zelfs verlangen de harten doen sneller slaan van een staf die steeds meer op het randje leeft. De komst van een vooraanstaande patiënt benadrukt de gecompliceerde situatie van het openbare gezondheidssysteem en steekt de lont aan voor wat een ongekende en drastische staking zal worden.

El Desorden Crea is een productiebedrijf dat is opgericht door Carlos Montero, die al meer dan twintig jaar verhalen schrijft. Carlos heeft series gemaakt als Physics or Chemistry, El desorden que dejas/The Mess You Leave Behind en Elite. Het productiebedrijf is ontstaan uit het verlangen om alle ideeën die het verdienen om verteld te worden tot bloei te brengen.

In dit nieuwe avontuur wordt hij vergezeld door Diego Betancor, uitvoerend producent van Elite. Respira wordt de tweede productie van El Desorden Crea na Todas las veces que nos enamoramos (In Love All Over Again).

Respira gaat onder de naam Breathless op vrijdag 30 augustus in première op Netflix.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Respira