Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Rick and Morty dropt trailer voor het zevende seizoen

Rick and Morty dropt trailer voor het zevende seizoen

Adult Swim's Rick and Morty bereidt zich voor op de komst van seizoen zeven op zondag 15 oktober met de release van de officiële trailer.
Rick and Morty volgt een sociopatische geniale wetenschapper die zijn van nature timide kleinzoon meesleept op krankzinnig gevaarlijke avonturen door het universum. Het nieuwe seizoen zal ook te streamen zijn in 2024.

Rick and Morty

Seizoen zeven van Rick and Morty zal het eerste seizoen zijn zonder medeschepper en ster Justin Roiland, die niet langer zaken doet met Warner Bros. Discovery, het moederbedrijf van Adult Swim, na beschuldigingen van huiselijk geweld. Deze beschuldigingen werden in januari ingetrokken wegens onvoldoende bewijs. Een vervanger voor Roiland, die onder andere de stem van Rick Sanchez en Morty Smith vertolkte, moet nog worden aangekondigd.

Een nieuwe stem of meerdere stemmen zijn te horen in de trailer. Deadline heeft contact opgenomen met Adult Swim.

In het persbericht voor seizoen zeven staat: "Rick en Morty zijn terug en klinken meer als zichzelf dan ooit! Het is seizoen zeven en de mogelijkheden zijn eindeloos: Wat is er met Jerry? EVIL Summer?! En gaan ze ooit terug naar de middelbare school?! Misschien niet! Maar laten we het uitzoeken! Er is waarschijnlijk minder pis dan vorig seizoen. Rick and Morty, 100 jaar! Of in ieder geval tot seizoen 10!"

Hieronder kun je de officiële trailer voor het zevende seizoen van Rick and Morty bekijken.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten