Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe stemacteurs voor Rick and Morty onthult tijdens première van seizoen zeven

Nieuwe stemacteurs voor Rick and Morty onthult tijdens première van seizoen zeven

Rick and Morty seizoen zeven is begonnen en de stemacteurs die de hoofdrollen overnemen zijn onthuld.
Ian Cardoni is nu de stem van Rick Sanchez terwijl Morty Smith wordt ingesproken door Harry Belden.

Seizoen zeven is het eerste seizoen dat de Adult Swim animatieserie wordt geproduceerd zonder medeschepper- en ster Justin Roiland, die beide titelkarakters heeft ingesproken. Roiland's zakelijke relatie met Warner Bros. Discovery eindigde na beschuldigingen van huiselijk geweld, beschuldigingen die nu zijn ingetrokken vanwege onvoldoende bewijs.

Rick and Morty

Toen de trailer voor het nieuwe seizoen van Rick and Morty verscheen, waren de nieuwe stemmen te zien, maar de namen van de acteurs die leven geven aan Rick and Morty werden niet onthuld.

Rick and Morty begon in 2013 en draait om de avonturen van een sociopatische geniale wetenschapper die zijn van nature timide kleinzoon meesleept op krankzinnig gevaarlijke avonturen door het universum.

Het zevende seizoen van de serie werd beschreven als: "Rick and Morty zijn terug en klinken meer als zichzelf dan ooit! Het is seizoen zeven en de mogelijkheden zijn eindeloos: Wat is er met Jerry? EVIL Summer?! En gaan ze ooit terug naar de middelbare school?! Misschien niet! Maar laten we het uitzoeken! Er is waarschijnlijk minder pis dan vorig seizoen. Rick and Morty, 100 jaar! Of in ieder geval tot seizoen 10!"

Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen in de video hieronder en luister naar Cardoni en Belden die Rick and Morty inspreken.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten