Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix geeft premièredatum en teaser vrij voor Ripley met Andrew Scott als Tom Ripley

Netflix heeft een premièredatum vastgesteld en de eerste trailer onthuld voor de psychologische thrillerserie Ripley.

Ripley heeft Andrew Scott (His Dark Materials, Fleabag) in de hoofdrol als het hoofdpersonage uit Patricia Highsmith's romans. De verfilming van de serie, van Steve Zaillian (The Night Of), was oorspronkelijk gepland voor Showtime maar verhuisde naar de streamer in de aanloop naar de integratie van Showtime in Paramount+.

Ripley

Ripley, gebaseerd op de bestsellerromans van Highsmith, draait om Scott's Tom Ripley, een oplichter die rondscharrelt in het New York van begin jaren '60. Hij wordt ingehuurd door een rijke man om naar Italië te reizen om te proberen zijn zwervende zoon ervan te overtuigen naar huis terug te keren. Toms aanvaarding van de opdracht is de eerste stap in een complex leven van bedrog, fraude en moord.

Dakota Fanning (The First Lady, The Alienist) speelt ook een rol, als Marge Sherwood, samen met Johnny Flynn (Vanity Fair (2018), Genius) als Dickie Greenleaf.

Andere castleden zijn Elliot Sumner, Maurizio Lombardi (The New Pope), Margherita Buy (Made in Italy) en John Malkovich (Space Force).

Ripley is vanaf donderdag 4 april te streamen op Netflix.

Zaillian regisseert en produceert alle acht afleveringen. Garrett Basch, Clayton Townsend, Guymon Casady, Ben Forkner, Sharon Levy en Philipp Keel van Diogenes produceren ook. Scott fungeert als producent voor de serie.

Ripley wordt gecoproduceerd door Showtime en Endemol Shine North America in samenwerking met Entertainment 360 en Filmrights.

Hieronder kun je de teaser voor Ripley bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
VIII NARCISSUS
VIII NARCISSUS
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ripley