Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Trailer, first look-foto's en poster voor Ripley met Andrew Scott vrijgegeven door Netflix

Trailer, first look-foto's en poster voor Ripley met Andrew Scott vrijgegeven door Netflix

Andrew Scott speelt oplichter Tom Ripley in de nieuwe Netflix-serie Ripley, die volgende maand in première gaat.
De serie is gebaseerd op de bestseller Tom Ripley van Patricia Highsmith en Scott vertolkt het titulaire personage, een oplichter die in het New York van begin jaren zestig rond moet zien te komen.

Ripley wordt door een rijke man ingehuurd om naar Italië te reizen om te proberen zijn zwervende zoon ervan te overtuigen naar huis terug te keren. Ripleys aanvaarding van de opdracht is de eerste stap in een complex leven van bedrog, fraude en moord.

De nieuwe trailer laat zien hoe ver Ripley gaat om de klus te klaren.

14928 Ripley foto 3

In Ripley speelt Dakota Fanning de rol van Marge Sherwood en Johnny Flynn de rol van Dickie Greenleaf. De cast bestaat verder uit Eliot Sumner, Maurizio Lombardi, Margherita Buy en John Malkovich.

De gelimiteerde serie van acht afleveringen, die op donderdag 4 april in première gaat, is geregisseerd en geschreven door Steven Zaillian. De serie was oorspronkelijk opgezet voor Showtime maar verhuisde naar Netflix vooruitlopend op de toevoeging van het premium kabelnetwerk aan Paramount+.

Ripley wordt gecoproduceerd door Showtime en Endemol Shine North America in samenwerking met Entertainment 360 en Filmrights.

Uitvoerende producenten zijn Steven Zaillian, Garrett Basch, Clayton Townsend, Guymon Casady (Entertainment 360), Benjamin Forkner, Philipp Keel (Diogenes) en Sharon Levy en Charlie Corwin (Endemol Shine). Scott treedt op als producent voor de serie.

Hieronder kun je nog meer first-look foto's, poster en trailer voor Ripley bekijken.

14928 Ripley foto 1

14928 Ripley foto 2

14928 Ripley foto 4

14928 Ripley foto 5

14928 Ripley foto 6

14928 Ripley foto 7

14928 poster Ripley
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Futsudo
31 maart 2024, 13:56
Dit kan een interessante serie zijn. Geregisseerd en geschreven door Steven Zaillian, die eerder onder andere ook The Girl with the Dragon Tattoo (2011) en The Irishman (2019) schreef.
1
Log in om een reactie achter te laten