Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Amazon geeft Ripper Street twee nieuwe seizoenen

Ripper Street: de serie die je bijna the comeback serie mag noemen komt terug. En niet voor één seizoen maar Amazon Instant Video heeft besloten om Ripper Street met twee seizoenen te vernieuwen. Goed nieuws dus voor alle fans van deze Victoriaanse serie. Amazon heeft het nieuws bevestigd.

Richard Warlow, schrijver en bedenker, zei over dit goede nieuws: “Het is een groot voorrecht om te worden gevraagd om de reis door het Victoriaanse White Chapel te blijven maken. Ik heb altijd gehoopt dat Ripper Street het leven van ‘H’Divisie zou blijven volgen tot aan het einde van het Victoriaanse tijdperk; dus met heel veel dank aan Amazon, en al die kijkers die Ripper Street in hun hart hebben gesloten, het is een genot om nu de gelegenheid te krijgen om die hoop waar te maken.”

Acteur Matthew Macfadyen vult aan: “Ik ben blij om aan de volgende dosis – bloed, ingewanden, zakhorloges en Victoriaanse hoofddeksel – Ripper Street te mogen beginnen. Heerlijk donkere, bewegende en mysterieuze verhaallijnen van mijnheer Richard Warlow. Bedankt Amazon."


Wanneer de opnames beginnen of voor wanneer het vierde en vijfde seizoen gepland staan is nog niet bekend gemaakt. Wat we wel mogen aannemen is dat elk seizoen weer minstens acht afleveringen gaat krijgen net als de vorige drie seizoenen.

Ben jij blij dat er nog zeker twee seizoenen komen van Ripper Street?

Matthew Macfadyen
Vorige aflevering
Occurrence Reports
Occurrence Reports
05x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Ivanho
16 Mei 2015 06:45 -
Is een supergoede serie, blij dat het verder gaat. Enne graag subs voor serie 3 please.
Reageer
avatar_Trance
24 Mei 2015 08:12 -
IK heb voor de eerste drie afleveringen Nederlandse subs gevonden maar verder kom ik helaas niet :(
Reageer
avatar_anonymous
18 sep 2015 23:58 -
Ripper Street is een geweldige politieserie die zich afspeelt in Londen in de Victoriaanse tijd. De normen en waarden, de positie van de vrouw en de 'uitvindingen' worden heel goed uitgewerkt. De personages zijn erg fijn en de scripts van een hoog niveau. En waar het uiteindelijk ook om gaat: het is een spannende serie dat hard geweld niet uit de weg gaat.
Reageer
Ripper Street