Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Disney+ onthult teaser trailer en eerste foto's van Rivals met David Tennant

Jilly Cooper's Rivals is bijna binnen. Disney+ heeft een trailer en de eerste beelden onthuld.

Rivals is een serie die later dit jaar uitkomt met David Tennant, Aidan Turner, Katherine Parkinson en Danny Dyer in de hoofdrollen.

15597 Rivals foto 2

De serie speelt zich af in het fictieve graafschap Rutshire en duikt met beide voeten in de moordende wereld van onafhankelijke televisie in 1986, wanneer een langdurige rivaliteit tussen twee machtige mannen op het punt staat over te koken: Ex-olympiër, parlementslid en beruchte vrouwenversierder Rupert Campbell-Black (Alex Hassell) en zijn buurman Tony Baddingham (Tennant), controleur van de onafhankelijke televisie-franchise Corinium Television. De serie debuteert later dit jaar op Hulu in de VS en op Disney+ in andere landen.

Negen personages worden geïntroduceerd via de golf van beelden, waaronder Sarah Stratton (Emily Atack), Caitlin O'Hara (Catriona Chandler), James Vereker (Oliver Chris), Freddie Jones (Dyer), Paul Stratton (Rufus Jones), Valerie Jones (Lisa McGrillis), Bas Baddingham (Luke Pasqualino), Lady Monica Baddingham (Claire Rushbrook) en Maud O'Hara (Victoria Smurfit).

De serie wordt geproduceerd door de onafhankelijke productiemaatschappij Happy Prince van Dominic Treadwell-Collins, die tevens uitvoerend producent is en samen met Laura Wade schrijft. Alexander Lamb is ook uitvoerend producent.

Hoofdregisseur is Elliot Hegarty, die ook optreedt als uitvoerend producent voor de eerste drie afleveringen. Eliza Mellor treedt op als serieproducent. Naast Treadwell-Collins en Wade bestaat de schrijversgroep uit Sophie Goodhart, Marek Horn, Mimi Hare en Clare Naylor, Dare Aiyegbayo, Kefi Chadwick, Tray Agyeman en Sorcha Kurien Walsh

Hieronder kun je nog enkele eerste vrijgegeven foto's en de teaser trailer bekijken.

15597 Rivals foto 1

15597 Rivals foto 3
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Rivals