Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The CW deelt teaser trailer voor het laatste seizoen van Riverdale

Riverdale keert binnenkort terug voor het zevende en laatste seizoen. The CW heeft een teaser trailer vrijgegeven die de nasleep laat zien van de groep die naar de jaren vijftig is getransporteerd, waar ze nu middelbare scholieren zijn.

De duistere dramaserie, met in de hoofdrollen KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Madelaine Petsch, Mädchen Amick, Casey Cott, Charles Melton, Drew Ray Tanner, Vanessa Morgan en Erinn Westbrook, is gebaseerd op de Archie comics.

The CW onthulde het volgende over het komende seizoen:

"Het zevende seizoen van RIVERDALE gaat waar geen enkel seizoen van RIVERDALE eerder heen durfde te gaan: de jaren vijftig! Jughead Jones (Cole Sprouse) gaat verder waar het vorige seizoen eindigde en komt vast te zitten in de jaren vijftig. Hij heeft geen idee hoe hij daar is gekomen, noch hoe hij terug moet naar het heden. Zijn vrienden helpen niet, want zij leven schijnbaar authentieke levens, vergelijkbaar met hun klassieke Archie Comics tegenhangers, zich er niet van bewust dat ze ooit ergens anders zijn geweest dan in de jaren 1950.

13199 Riverdale foto s7

Archie Andrews (KJ Apa) is de klassieke all-American tiener, die volwassen wordt, in de problemen komt en levenslessen leert, Betty Cooper (Lili Reinhart) is het buurmeisje dat alles over haar perfecte leven in twijfel begint te trekken, inclusief haar controlerende moeder Alice (Madchen Amick), Veronica Lodge (Camila Mendes) is een Hollywood-sterretje dat onder mysterieuze omstandigheden naar Riverdale is verhuisd, Cheryl Blossom (Madelaine Petsch) is de Queen Bee met een scherp verstand en een geheim verlangen, Toni Topaz (Vanessa Morgan) is een activiste die vecht voor de zwarte studenten van de onlangs geïntegreerde Riverdale High, Kevin Keller (Casey Cott) is een 'vierkante' crooner die worstelt met zijn seksuele identiteit, Reggie Mantle (Charles Melton) is een basketbalster uit het boerenland en Fangs Fogarty (Drew Ray Tanner) is een greaser die voorbestemd is om een Elvis-achtige ster te worden.

Pas als Jughead bezoek krijgt van Tabitha Tate (Erinn Westbrook), Riverdale's Guardian Angel, komt hij achter de kosmische waarheid over hun hachelijke situatie. Zullen Jughead en de bende kunnen terugkeren naar het heden? Of blijven onze personages voor altijd gevangen in de jaren vijftig? En zo ja, is dat zo slecht?
Vorige aflevering
Chapter One Hundred Thirty-Seven: Goodbye, Riverdale
Chapter One Hundred Thirty-Seven: Goodbye, Riverdale
07x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_SLP
07 maa 2023 10:24 - 07 maa 2023 12:14
Riverdale had wat mij betreft echt al veel eerder moeten stoppen. De eerste paar seizoenen waren echt prima, maar de verhaallijnen worden gewoon steeds gekker. Vind het oprecht nergens meer op slaan en begrijp ook echt niet waarom ik stug verder blijf kijken. Ben blij dat het hier na eindelijk afgelopen is haha!
Reageer
Riverdale