Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Riverdale krijgt langer tweede seizoen

Het eerste seizoen van The CW dramaserie Riverdale had dertien afleveringen. Fans van de serie mogen zich verheugen op een bijna dubbel zo lang tweede seizoen.

Het eerste seizoen van Riverdale begon op 26 januari 2017 en was op 11 mei 2017 alweer afgelopen. De fans mochten maar dertien afleveringen genieten van de avonturen van Archie en zijn medescholieren en alles wat er gebeurde in Riverdale. Riverdale is gebaseerd op de Archie Comics en vertelt het verhaal van Archie, Betty, Veronica en hun vrienden die het surreële rondom het dorpsleven ontdekken - met het donker en de gekte dat verstopt zit achter Riverdale's mooie aanzien.

Nu is er goed nieuws voor alle kijkers naar Riverdale. The CW heeft besloten om het tweede seizoen maar liefst 22 afleveringen te geven. Op 8 juli zijn de opnames van de eerste aflevering het tweede seizoen afgerond en op het officiële Twitteraccount werd het nieuws van een lang tweede seizoen bekendgemaakt. “Het filmen van de eerste aflevering van Riverdale seizoen 2 is afgerond. 21 afleveringen nog te gaan!”


De opnames zijn dus in volle gang en gaan door tot april 2018. Het tweede seizoen begint waar het eerste seizoen is geëindigd. Wat de gevolgen zijn van de laatste aflevering van het eerste seizoen zullen we hopelijk ontdekken in het tweede seizoen. Vanaf woensdag 11 oktober is Riverdale weer te zien bij The CW en op Netflix is de serie wereldwijd 24 uur later te zien, dus op donderdag 12 oktober.

Ben jij blij met een extra lang tweede seizoen van Riverdale? Of ben je bang dat 22 afleveringen te veel zijn?


Vorige aflevering
Chapter One Hundred Thirty-Seven: Goodbye, Riverdale
Chapter One Hundred Thirty-Seven: Goodbye, Riverdale
07x20
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
10 jul 2017 23:20 -
Weet niet of dit de serie ten goede komt. Had liever gewoon weer 13 afleveringen gehad.
Reageer
avatar_renzoroy
10 jul 2017 23:53
ja vind ik ook. Zijn tegenwoordig zo veel series, is juist relax als een seizoen bestaat uit maar 10 tot 13 eps ipv 20/25. Gelukkig zie je dat tegenwoordig ook niet zo vaak meer, behalve bij sitcoms dan.
Reageer
Riverdale