Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rizzoli & Isles krijgt een zesde seizoen

TNT stelde vele kijkers teleur dit jaar toen zij Perception, Dallas en Franklin & Bash beëindigde. Maar fans van Rizzoli & Isles mogen zich verheugen, er komt een zesde seizoen van de populaire politieserie. Het zesde seizoen zal achttien afleveringen krijgen.

De nummer één van TNT is gebaseerd op de boeken van best-selling misdaadauteur Tess Gerritsen. Rizzoli & Isles sterren zijn Angie Harmon als Jane Rizzoli, een keiharde Boston politiedetective en Sasha Alexander als Maura Isles, een slimme, onberispelijk gekleed schouwarts met een bevoorrechte achtergrond. Ondanks het feit dat de vrouwen enorm verschillen, delen de twee vrouwen een offbeat chemie, een authentieke en diepe vriendschap en een unieke werkrelatie die hen helpt om samen de meest complexe moord mysteries in Boston op te lossen.

Rizzoli & Isles andere castleden zijn Jordan Bridges als Jane’s broer, Detective Frankie Rizzoli Jr.; Bruce McGill als Sgt. Detective Vince Korsak, Jane’s rustige old-school Homicide Squad teamgenoot; Idara Victor als crime-scene analist Nina Holiday; en Lorraine Bracco als Angela, Jane’s bemoeizuchtige moeder.

Op 17 februari 2015 zullen de laatste afleveringen van het vijfde seizoen worden uitgezonden. In de zomer van 2015 zal het zesde seizoen van start gaan.

Ben jij blij dat Rizzoli & Isles is vernieuwd?

Angie Harmon and Sasha Alexander
Vorige aflevering
Ocean Frank
Ocean Frank
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Saartje
12 dec 2014 11:22 -
Leuk!!!!
Reageer
avatar_anonymous
12 dec 2014 13:31 -
Super !!!
Reageer
avatar_123dieren
12 dec 2014 20:42 -
Yes, finally.
Reageer
avatar_eefje73
16 dec 2014 22:05 -
Helemaal top!!
Reageer
Rizzoli & Isles