Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Rogue vernieuwd met tweede seizoen

Rogue vernieuwd met tweede seizoen

1551

DirecTV's eerste originele serie is opgepikt voor een tweede seizoen. Rogue voltooide zijn eerste seizoen recentelijk op Audience, waar DirecTV eerder nieuwe seizoenen uitzond van veelgeprezen series, Friday Night Lights en Damages, die de zender had gered.

Rogue draait om Grace, een morele en emotionele undercover detective die wordt gekweld door de mogelijkheid dat haar eigen daden bijgedragen aan de dood van haar zoon. Grace' zoektocht naar de waarheid wordt verder gecompliceerd door haar verboden relatie met Jimmy, de misdaadbaas die misschien een hand heeft gespeeld in de misdaad. Een slimme, complexe, karakter geleide thriller; Rogue kent verlies, verdriet, identiteit, familiebanden, tweede kansen en verlossing. Grace en Jimmy worstelen niet alleen met wie ze zijn, maar ze worstelen ook met wie ze willen zijn. Beide gaan over de schreef - moreel, emotioneel, seksueel - met verwoestende gevolgen voor hun eigen leven en hun omgeving.

Rogue zal beginnen met de productie van tien nieuwe afleveringen eind deze zomer. Seizoen twee zal in 2014 in première gaan.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten