Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Komedieserie Roseanne komt na 20 jaar terug bij ABC

Komedieserie Roseanne komt na 20 jaar terug bij ABC

De komedieserie Roseanne keert na ruim 20 jaar op 27 maart terug bij ABC met een dubbele aflevering. De populaire serie, gemaakt tussen 1988 en 1997, gaat over de alledaagse Amerikaanse familie Conner.

Bijzonder is dat in de nieuwe serie van Roseanne precies dezelfde acteurs optreden. Roseanne ging 20 jaar geleden over een gezin dat te kampen heeft met opgroeiende tieners, geldproblemen, werkloosheid, huwelijksproblemen en schoonouders. In het nieuwe seizoen krijgt het gezin te maken met uitdagingen van deze tijd. ABC zette een preview online.

Video on youtube


De titelrol is weer weggelegd voor comédienne Roseanne Barr. De serie was voor de andere hoofdrolspeler John Goodman de katalysator van zijn carrière. In de laatste aflevering van Roseanne in 1997 overleed hij, maar in de nieuwe serie is hij weer gewoon aanwezig.

Andere acteurs die weer deelnemen zijn Sara Gilbert (Darlene), Laurie Metcalf (Jackie), Michael Fishman (D.J.) en Lecy Goranson (Becky).

Roseanne Barr is overigens blij met ‘het verschijnsel’ Donald Trump. Zijn presidentschap geeft veel inspiratie voor haar nu ze weer in de huid kruipt van de hoofdpersoon in de komedieserie Roseanne.

Barr kondigde eerder dit jaar al aan dat haar personage pro-Trump zal zijn, wat geen verrassing was gezien de openlijke steun van Barr voor Trump. "Het waren arbeiders die voor Trump kozen, dus ik vond dat dat zeker een onderwerp in de serie moest worden. Door de verkiezingen kwam er polarisatie binnen gezinnen en mensen kregen een hekel aan andere mensen vanwege kun keuze, wat volgens mij niet Amerikaans is", aldus de comédienne in een interview.

"Trump beledigde de ene helft van Amerika en Clinton de andere helft, dus dat is geweldig voor sitcoms", zei Barr in een tv-programma op de Amerikaanse televisie. "Het is geweldig dat hij president is."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten