Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum tweede seizoen Starz-comedyserie Run the World

Run the World heeft een startdatum voor het tweede seizoen op Starz. Daarnaast werd door de kabelzender enkele nieuwe foto's vrijgegeven voor het aankomende seizoen.

Amber Stevens West, Andrea Bordeaux, Bresha Webb, Corbin Reid, Stephen Bishop, Tosin Morohunfola, Erika Alexander, Nick Sagar en Jay Walker spelen de hoofdrollen in de comedyserie, die een groep vrouwelijke beste vrienden volgt die in Harlem wonen.

13109 Run the World foto 1

Starz onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"STARZ heeft vandaag aangekondigd dat Run the World het publiek op vrijdag 26 mei terugbrengt naar het levendige Harlem, gezien door het leven van drie dertigjarige beste vriendinnen. Daarnaast zijn er een aantal eerste beelden vrijgegeven die een tipje van de sluier oplichten van wat er in seizoen twee komen gaat, met een focus op de vriendschapsbanden en de kracht van Black sisterhood terwijl de dames modieus door de ups en downs van liefde en carrières navigeren in hun streven naar wereldheerschappij.

Het tweede seizoen van de half uur durende comedyserie gaat om middernacht in première op de STARZ-app, alle STARZ streaming en on-demand platforms.

Amber Stevens West (The Carmichael Show), Bresha Webb (Marlon) en Corbin Reid (Valor (2017)) keren terug naar hun rollen als Whitney, Renee en Sondi, drie beste vrienden die leven en bloeien in Harlem. Stephen Bishop (Imposters) en Tosin Morohunfola (Black Lightning) keren terug in terugkerende rollen. Erika Alexander (Wu-Tang: An American Saga), Nick Sagar (Queen of the South), Jay Walker (Grey's Anatomy) en Tonya Pinkins (Women of the Movement) keren terug als gastacteurs.

Run the World beschrijft de euforische hoogtepunten en hartverscheurende dieptepunten die Whitney, Renee en Sondi moeten doorstaan in hun streven naar wereldheerschappij. Whitney moet de weg van zelfontdekking volgen om te kunnen gedijen in haar leven met of zonder Ola, terwijl Renee en Sondi moeten beslissen wat ze echt willen in het leven - zowel in de liefde als in hun carrière. Of ze zich nu herenigen met een vroegere liefde, proeven van het leven van een miljonair of hun carrière een radicaal nieuwe richting zien inslaan, deze krachtige zwarte vrouwen, versterkt door hun ondoordringbare vriendschap, laten niets hen in de weg staan.

13109 Run the World foto 2

STARZ kondigde eerder aan dat Tika Sumpter (Mixed-ish), Comedian CP (Love Life (2020)) en Isha Blaaker (The Flight Attendant) meedoen aan het tweede seizoen in terugkerende rollen, terwijl Cree Summer (Better Things) en Ashley Blaine Featherson-Jenkins (Dear White People) een gastrol zullen spelen.

Rachelle Williams-BenAry (Mixed-ish) doet mee aan seizoen twee als showrunner en uitvoerend producent. Yvette Lee Bowser en Leigh Davenport zijn de uitvoerende producenten.

Hieronder nog twee nieuwe foto's van het tweede seizoen:

13109 Run the World foto 3

13109 Run the World foto 4
Video on youtube
Vorige aflevering
No Regrets
No Regrets
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Run the World