Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Nickelodeon cancelt Sam & Cat

Het ziet er naar uit dat de sitcom Sam & Cat is gecanceld door Nickelodeon. De serie stopt na een verlengd seizoen.

Sam & Cat is een gecombineerde spin-off van iCarly en Victorious waarin Sam Puckett (Jennette McCurdy) en Cat Valentine (Ariana Grande) elkaar vinden, vrienden en kamergenoten worden. Om wat geld te verdienen beginnen ze samen, na schooltijd, een babysit business. Andere castleden zijn; Maree Cheatham, Cameron Ocasio en Zoran Korach.

De serie had in eerste instantie twintig afleveringen met de première in juni 2013. Het was een dusdanig groot succes dat Nickelodeon besloot na slecht één maand om nog twintig extra afleveringen te bestellen. Sam & Cat was op weg om vernieuwd te worden maar enkele backstage kwesties gooide roet in het eten naar het einde van het eerste seizoen toe. Dat resulteerde in de productie van slecht 36 afleveringen.

De sitcom is toen in permanente onderbreking gezet en werd van Nickelodeon verwacht om op een later tijdstip een definitieve beslissing te nemen over Sam & Cat. En nu lijkt het erop dat ze stilletjes de beslissing hebben genomen waardoor het einde verhaal is voor de serie.

Zoals het er nu uit ziet zal de laatste aflevering, #GettinWiggy, op 17 juli worden uitgezonden.

Vind je het jammer dat Sam & Cat is gecanceld?
Vorige aflevering
#GettinWiggy
#GettinWiggy
01x35
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_seriefan90
15 jul 2014 11:58 -
Mooi het was toch een teleurstellende serie de humor was totaal niet grappig en het acteerwerk was ook vreselijk dus voor mij is dit goed nieuws :)
Reageer
avatar_anonymous
15 jul 2014 17:24 -
De officiële reden is dat Jennette (Sam) iets te pikante selfies had rond gestuurd naar haar ex. Die heeft dit dan weer gedeeld met de wereld en dat vond Nickelodeon niet echt geslaagd. Uiteindelijk hebben ze dus de show gestopt.
Reageer
avatar_JanWillemK
16 jul 2014 12:37 -
Tja. De dames zijn natuurlijk ook alweer de 20 gepasseerd en het blijft een kinderzender.
Wanneer ze zich eigen niet kunnen gedragen worden ze vaak eruit gegooid. Zo ook met één van de tweeling van de serie Pair of Kings. Ook die is rond deze leeftijd en was ook eruit getrapt omdat hij zich eigen niet kon gedragen.

Aangezien deze mensen toch wel invloed hebben op de kinderen kan ik wel begrijpen dat de serie stopt voordat het uit de hand loopt.
Reageer
avatar_anonymous
10 aug 2014 17:45 -
Mccurdy heeft problemen met pikante foto's en grande's muziekcarriere neemt te veel tijd in
Reageer
avatar_anonymous
10 nov 2014 22:12 -
Jennette mccurdy haar pikante foto's zijn te erg
Reageer
avatar_anonymous
28 feb 2015 17:33 -
Ik hou van ARIANA GRANDE! !!!!!!!!!!!!!!
Reageer
Sam & Cat