Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Masterpiece deelt trailer voor laatste seizoen van Sanditon

Masterpiece heeft een trailer vrijgegeven voor het laatste seizoen van Sanditon, het drama dat is geïnspireerd op Jane Austens laatste, onvoltooide roman.

De serie kreeg een eigen richting (Austen voltooide slechts elf hoofdstukken voor haar dood) en schrijver Justin Young nam het roer over als hoofdschrijver en uitvoerend producent voor het tweede en derde seizoen. Het drama gaat zondag 19 maart om 21.00 uur in première op PBS. De serie, die werd bewerkt en gecreëerd door Andrew Davies en geproduceerd door Red Planet Pictures, zal diezelfde dag ook te streamen zijn.

Terugkerende personages voor seizoen drie zijn Charlotte Heywood (Rose Williams), Georgiana Lambe (Crystal Clarke), Alexander Colbourne (Ben Lloyd-Hughes), Tom Parker (Kris Marshall), Mary Parker (Kate Ashfield), Lady Denham (Anne Reid), Edward Denham (Jack Fox), Arthur Parker (Turlough Convery), Lady Susan (Sophie Winkleman), en Ralph Starling (Cai Brigden).

Sanditon

Er komen nog meer nieuwe gezichten bij, zoals Lady Montrose (Emma Fielding, Years and Years), die de typische Austen-moeder is. Ze arriveert in Sanditon met één doel: geschikte partners vinden voor haar kinderen, Lydia en Henry. Lydia (Alice Orr-Ewing, A Very English Scandal) is een onafhankelijke jonge vrouw die niet zo happig is op een huwelijk zoals haar moeder is, terwijl Lord Henry Montrose (Edward Davis, The Little Drummer Girl) charismatisch en zelfverzekerd is, maar een geheim bewaart.

Dan is er ook nog Rowleigh Pryce (James Bolam, New Tricks), een rijke, norse investeerder die samen met Tom Parker wil werken aan de uitbreiding van de badplaats. Hun plannen worden gecompliceerd wanneer Rowleigh Lady Denham tegen het lijf loopt. Ook nieuw in Sanditon is Alexander's broer, Samuel Colbourne (Liam Garrigan, Small Axe), een advocaat en een charmante vrijgezel.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
03x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sanditon