Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum tweede seizoen Schmigadoon!

Startdatum tweede seizoen Schmigadoon!

Josh en Melissa zullen zich in april in een vreemd maar enigszins bekend land bevinden. Apple TV+ heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede seizoen van de serie Schmigadoon!
Schmigadoon!, een muzikale comedyserie die mede is bedacht door Cinco Paul en Ken Daurio, volgt het hedendaagse stel Josh (Keegan-Michael Key) en Melissa (Cecily Strong) terwijl ze vastzitten in een vreemd Brigadoon-achtig stadje. De naïeve bewoners zingen en dansen om de haverklap, alsof ze in een musical uit de jaren '40 of '50 zitten. Het eerste seizoen eindigde met het koppel dat problemen in hun eigen relatie heeft opgelost en tegelijkertijd de bewoners helpt te groeien.

Schmigadoon!

Ze kunnen het stadje Schmigadoon verlaten, maar zijn nu terechtgekomen in Schmicago, de heropgebouwde wereld van de musicals uit de jaren '60 en '70. In het tweede seizoen keren Strong en Key, Ariana DeBose, Martin Short, Dove Cameron, Jaime Camil, Kristin Chenoweth, Alan Cumming, Ann Harada, Jane Krakowski en Aaron Tveit terug. Tituss Burgess (Unbreakable Kimmy Schmidt) en Patrick Page (The Gilded Age) hebben zich bij de cast gevoegd.

Het tweede seizoen van Schmigadoon begint op vrijdag 7 april met de eerste twee afleveringen van het zes afleveringen tellende seizoen. Nieuwe afleveringen van de Apple TV+ serie zullen vervolgens elke vrijdag tot en met 5 mei verschijnen.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten