Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Paramount+ serie School Spirits vernieuwd met een tweede seizoen

Bereid je voor op meer spoken op school. Paramount+ heeft aangekondigd School Spirits te vernieuwen met een tweede seizoen.

Het YA-drama is gebaseerd op de graphic novel van Nate & Megan Trinrud en Maria Nguyen. Met Peyton List (Cobra Kai), Kristian Flores, Spencer MacPherson, Kiara Pichardo, Sarah Yarkin, Nick Pugliese, Rainbow Wedell en Milo Manheim in de hoofdrollen volgt de serie een tienermeisje (List) dat haar eigen dood helpt onderzoeken.

School Spirits

Paramount+ onthulde meer over de vernieuwing in onderstaand persbericht:

"Paramount+ heeft vandaag aangekondigd dat de YA-dramaserie School Spirits is vernieuwd met een tweede seizoen. Het acht afleveringen tellende drama debuteerde eerder dit jaar en was de beste YA-serie op de service. Na een grote cliffhanger zal seizoen twee in 2024 in productie gaan en op een later tijdstip in première gaan, exclusief op Paramount+ in de VS, Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Latijns-Amerika, Brazilië, Italië, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Zuid-Korea.

"School Spirits heeft het publiek weten te boeien met zijn aangrijpende verhaallijn, boeiende personages en de raadselachtige wereld van het middelbare schoolleven, en we zijn verheugd om een tweede seizoen te brengen naar deze trouwe schare fans via Paramount+," aldus Shauna Phelan en Zack Olin, Executive Vice Presidents en Co-Heads bij Nickelodeon en Awesomeness live-action series en films. "Maddie's zoektocht om de waarheid achter haar mysterieuze verdwijning te ontrafelen heeft weerklank gevonden bij kijkers en we kunnen niet wachten om deze spannende reis met hen voort te zetten."

"School Spirits heeft in de loop van het eerste seizoen zo'n gepassioneerde en betrokken fanbase ontwikkeld, en markeert daarmee een van onze populairste nieuwe young adult-series tot nu toe," zegt Domenic DiMeglio, chief marketing officer en hoofd data bij Paramount Streaming. "De creatieve geesten achter de serie - showrunner Oliver Goldstick en makers Nate Trinrud & Megan Trinrud - en de extreem getalenteerde cast brachten het publiek een frisse kijk op de middelbare school - zowel in het heden als in het hiernamaals - en we kunnen niet wachten om te zien wat er verder gebeurt op Split River High."

Het eerste seizoen van School Spirits, geproduceerd door Awesomeness Studios, draait om Maddie (Peyton List), een tiener die vastzit in het hiernamaals en haar eigen mysterieuze verdwijning onderzoekt. Maddie gaat op een misdaad-oplossende reis terwijl ze zich aanpast aan het vagevuur van de middelbare school, maar hoe dichter ze bij het ontdekken van de waarheid komt, hoe meer geheimen en leugens ze aan het licht brengt.

School Spirits heeft Peyton List (Cobra Kai) in de hoofdrol als Maddie Nears en is gebaseerd op de graphic novel van Nate Trinrud & Megan Trinrud en Maria Nguyen, die in 2024 zal verschijnen bij Clarion Books/HarperAlley. Andere castleden in seizoen één zijn Kristian Ventura (Reboot) als Simon Elroy, Spencer MacPherson (Reign (2013)) als Xavier Baxter, Kiara Pichardo (The Society) als Nicole Herrera, Sarah Yarkin (Motherland: Fort Salem) als Rhonda, Nick Pugliese als Charley, Rainbow Wedell (The Bureau of Magical Things) als Claire Zomer en Milo Manheim (Doogie Kameāloha, M.D.) als Wally Clark. Josh Zuckerman (The Offer) en Maria Dizzia (Orange Is the New Black) hebben terugkerende gastrollen als respectievelijk Mr. Martin en Sandra Nears.

Oliver Goldstick (Pretty Little Liars) is showrunner en uitvoerend producent van School Spirits, samen met makers en uitvoerend producenten Nate Trinrud & Megan Trinrud, die de pilot schreven. Max Winkler (American Horror Story) regisseerde en produceerde de eerste twee afleveringen. List is ook producent van de serie.

De startdatum voor School Spirits seizoen twee wordt later bekendgemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
Madison's Body
Madison's Body
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
School Spirits