Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe teaser voor Netflix anime-serie Scott Pilgrim Takes Off

Netflix maakt zich op voor de première van de anime-serie Scott Pilgrim Takes Off. De streamer heeft een nieuwe teaser vrijgegeven.

In Scott Pilgrim Takes Off ontmoet Scott Pilgrim het meisje van zijn dromen, Ramona Flowers, en ontdekt hij dat hij haar zeven boosaardige exen moet verslaan om met haar uit te kunnen gaan. Maar deze keer worden de dingen nog ingewikkelder als Scott Ramona, haar boosaardige exen en zijn vrienden meeneemt op een mysterieuze nieuwe reis vol actie om de liefde te vinden.

Scott Pilgrim Takes Off

De anime-serie verschijnt op vrijdag 17 november op het platform en in afwachting daarvan is er een nieuwe teaser vrijgegeven tijdens de Geeked Week van Netflix. De teaser geeft een kijkje in het ontluikende liefdesverhaal tussen Scott en Ramona.

Stemmen voor de anima-serie zijn van onder andere Michael Cera (Scott Pilgrim), Mary Elizabeth Winstead (Ramona Flowers), Satya Bhabha (Matthew Patel), Kieran Culkin (Wallace Wells), Chris Evans (Lucas Lee), Anna Kendrick (Stacey Pilgrim), Brie Larson (Envy Adams), Alison Pill (Kim Pine), Aubrey Plaza (Julie Powers), Brandon Routh (Todd Ingram), Jason Schwartzman (Gideon Graves), Johnny Simmons (Young Neil), Mark Webber (Stephen Stills), Mae Whitman (Roxie Richter) en Ellen Wong (Knives Chau).

Scott Pilgrim Takes Off is gemaakt voor televisie door de uitvoerende producenten en co-showrunners O'Malley en BenDavid Grabinski. Edgar Wright is uitvoerend producent naast Marc Platt, Jared LeBoff, Adam Siegel, Michael Bacall en Eunyoung Choi. Animatiehuis Science SARU en UCP, een divisie van Universal Studio Group, produceren voor Netflix.

Hieronder kun je de nieuwe teaser voor Scott Pilgrim Takes Off bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
The World Vs Scott Pilgrim
The World Vs Scott Pilgrim
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Scott Pilgrim Takes Off