Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Paramount+ geeft startdatum en trailer vrij voor laatste seizoen van Seal Team

Bijna tijd om afscheid te nemen: Paramount+ heeft de officiële trailer en de startdatum voor het laatste seizoen van Seal Team bekendgemaakt.

De dramaserie uit de CBS Studios gaat op zondag 11 augustus van start op de streamer. De eerste twee afleveringen zullen beschikbaar zijn om te streamen bij de lancering en nieuwe afleveringen volgen wekelijks op zondag. Er zijn in totaal tien afleveringen in het laatste seizoen.

Seal Team

In Seal Team speelt David Boreanaz de hoofdrol als Jason Hayes, de leider van het Bravo-team, naast Neil Brown Jr., A.J. Buckley, Toni Trucks, Raffi Barsoumian en Beau Knapp.

De serie volgt het leven van de elite-eenheid van de Navy SEALs terwijl ze gevaarlijke operaties uitvoeren om hun land te verdedigen tegen een zeer persoonlijke prijs.

In het laatste seizoen worstelt Jason Hayes (Boreanaz) met de balans tussen zijn krijgerbestaan en de verantwoordelijkheden van het alleenstaande vaderschap. Ray Perry (Brown Jr.), zijn vertrouwde tweede man, vraagt zich af of hij het slagveld achter zich kan laten nu zijn pensioen nadert. Toegewijde deurtrapper Sonny Quinn (Buckley) vecht tegen de veranderende getijden als Jason en Ray's verschuivende focus betekent dat andere teamgenoten meer verantwoordelijkheid op zich moeten nemen.

Zowel Omar Hamza (Barsoumian) als Drew Franklin (Knapp) vinden een duik in het werk een effectieve manier om afstand te nemen van hun trauma's uit het verleden. Van vitaal belang voor het succes van de missie is luitenant Lisa Davis (Trucks), een no-nonsense officier die het team een nieuw tijdperk van oorlogsvoering inleidt tegen machtige rivalen voor de suprematie op het wereldtoneel.

Het Bravo-team wordt in een oogwenk weggerukt van hun geliefden om over de hele wereld te worden ingezet, maar blijft toegewijd aan hun taken. Zelfs als ze worden geconfronteerd met overweldigende kansen, weten ze dat dit de prijs is om de families die ze achterlieten veilig te houden.

Seal Team wordt geproduceerd door CBS Studios en is uitvoerend geproduceerd door Spencer Hudnut, Christopher Chulack, Sarah Timberman, Carl Beverly en Mark Owen. Boreanaz is ook uitvoerend producent en heeft voor de serie geregisseerd. De serie wordt wereldwijd gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Het laatste seizoen werd zowel in Los Angeles als op locatie in Colombia gefilmd, in samenwerking met de Colombia Film Commission van Proimágenes Colombia.
Vorige aflevering
Fair Winds and Following Seas
Fair Winds and Following Seas
06x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Tanja_1970
30 jun 2024 10:30 -
Heel jammer dat ze er mee stoppen
Reageer
Seal Team