Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Secret Invasion krijgt een duistere trailer en premièredatum

Samuel L. Jackson keert terug als zijn Marvel-personage Nick Fury in de nieuwe Marvel serie Secret Invasion. De serie zal vanaf 21 juni 2023 te streamen zijn op Disney+.

In Secret Invasion blijkt er op onze aarde sprake van een infiltratie door Skrulls (aliens die van gedaante kunnen verwisselen) en moet Nick Fury (Samuel L. Jackson, The Last Days of Ptolemy Grey) weer samenwerken met de goedaardige Skrull Talos (Ben Mendelsohn, The Outsider (2020)) om deze invasie een halt toe te roepen. Daarnaast zien we met nieuwkomers Olivia Colman (Broadchurch), Emilia Clarke (Game of Thrones) en Kinsley Ben-Adir (High Fidelity) een aantal Britse namen in de cast en keren oude bekenden als Cobie Smulders (Stumptown), Don Cheadle (Black Monday) en Martin Freeman (Breeders) terug. Kyle Bradstreet (Mr. Robot) werd aangesteld als showrunner.

De belofte dat de serie duisterder zou worden dan andere Marvel-producties lijkt te worden waargemaakt. Onderstaande trailer stemt fans vooralsnog positief, aangezien de sfeer aan een ouderwetse Marvel-productie doet denken. Er is veel spanning, een grimmige ondertoon en een vleugje paranoia. Een succesje kan Marvel goed gebruiken aangezien er steeds meer commentaar komt op de ooit zo succesvolle superheldenreeks. Veel van de gelanceerde Marvel series zijn tot op heden niet heel goed ontvangen dus de verwachtingen zijn hooggespannen.

Secret Invasion

Naast een trailer is er ook een première datum bekend gemaakt. De première datum was overigens via internet gelekt doordat oplettende kijkers op de landingspagina van Disney+ de première datum al zagen staan. Deze was daarna razendsnel door Disney+ van de streamingsdienst gehaald, maar de datum blijkt juist te zijn. Vanaf 21 juni 2023 is Secret Invasion iedere week te bewonderen op Disney+.
Video on youtube
Vorige aflevering
Home
Home
01x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Flash
05 apr 2023 10:08 -
Heel erg benieuwd naar!
Reageer
Secret Invasion