Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Acht nieuwe castleden voor Severance

Severance maakt zich op voor de terugkeer naar Apple TV+. De productie is begonnen aan het tweede seizoen van de dramaserie.

De dramaserie Severance met hoofdrollen voor Adam Scott, Patricia Arquette, John Turturro, Britt Lower, Zach Cherry, Dichen Lachman, Jen Tullock, Tramell Tillman, Michael Chernus en Christopher Walken maakt zich op voor productie van het tweede seizoen.

Severance

Acht nieuwe gezichten zijn toegevoegd aan de cast voor seizoen twee: Bob Balaban, Robby Benson, Stefano Carannante, Gwendoline Christie, John Noble, Ólafur Darri Ólafsson, Alia Shawkat en Merritt Wever.

De serie volgt een bedrijf dat op een interessante manier omgaat met de balans tussen werk en privé voor zijn werknemers.

Apple TV+ heeft in een persbericht meer onthuld over de terugkeer van de serie:

Apple TV+ heeft vandaag aangekondigd dat het filmen voor het tweede seizoen van de Emmy Award-winnende en wereldwijd gevierde werkplekthriller Severance van maker en schrijver Dan Erickson en regisseur en uitvoerend producent Ben Stiller, en geproduceerd door Fifth Season, officieel van start gaat

"We zijn enthousiast en verheugd om weer op de set te zijn voor het spannende tweede hoofdstuk van Severance'" zei Stiller. “Hoewel we niet weten hoe lang we al weg zijn of wie we buiten zijn, ons wordt verteld dat mensen van de show genieten en dat we niet gelukkiger kunnen zijn.”

Het langverwachte tweede seizoen zal de cast van acteurs herenigen, waaronder Emmy Award-genomineerde Adam Scott, Emmy Award-winnaar Patricia Arquette, Emmy Award-winnaar John Turturro, Britt Lower, Zach Cherry, Dichen Lachman, Jen Tullock, Tramell Tillman, Michael Chernus en Christopher Walken. Seizoen twee zal de cast verder uitbreiden met acht nieuwe acteurs:

De voor een Emmy Award genomineerde Bob Balaban (The Chair, The Politician (2019), Condor), de Emmy Award-genomineerde Gwendoline Christie (Game of Thrones, The Sandman, Wednesday), Emmy Award-winnares Merritt Wever (Godless (2017), Unbelievable, Nurse Jackie), John Noble (Fringe, Elementary, Sleepy Hollow), Ólafur Darri Ólafsson (The Tourist, Ófærd/Trapped, NOS4A2), Robby Benson (American Dreams), Alia Shawkat (Search Party (2016), The Old Man) en Stefano Carannante (in zijn seriedebuut).

Sinds de première van het eerste seizoen van Severance eerder dit jaar, heeft de serie veel bijval ontvangen en wereldwijde gesprekken aangewakkerd. Het debuutseizoen kreeg veertien Emmy Award-nominaties, waaronder Outstanding Drama Series, en won prijzen voor Outstanding Music Composition for a Series en Outstanding Main Title Design."

In Severance leidt Mark Scout (Adam Scott) een team bij Lumon Industries, wiens werknemers een ontslagprocedure hebben ondergaan, waardoor hun herinneringen chirurgisch worden verdeeld tussen hun werk en privéleven. Dit gedurfde experiment in 'werk-privébalans' wordt in twijfel getrokken omdat Mark zich in het middelpunt van een ontrafelend mysterie bevindt dat hem zal dwingen de ware aard van zijn werk en van zichzelf onder ogen te zien.

Severance is geschreven en gemaakt door Dan Erickson. Ben Stiller regisseert en fungeert als uitvoerend producent naast Erickson, Nicky Weinstock, Jackie Cohn en Adam Scott. Richie Schwartz is uitvoerend producent voor Red Hour Films. Naast de hoofdrol, dient Patricia Arquette als producer voor seizoen twee. Fifth Season is de studio.

Het volledige eerste seizoen van Severance kan gestreamd worden op Apple TV+. Een premièredatum voor het tweede seizoen wordt later aangekondigd.
Video on youtube
Vorige aflevering
The We We Are
The We We Are
01x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
04 nov 2022 18:11 -
Hier kijk ik zeker naar uit want heb genoten van het mysterieuze en het ijzersterke acteerwerk. Ben benieuwd.
Reageer
Severance