Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ heeft een startdatum voor Severance seizoen twee en onthult teaser trailer

De langverwachte start van seizoen twee van de Apple TV+ serie Severance is vastgesteld.

Severance, van schrijver, bedenker en uitvoerend producent Dan Erickson, volgt Mark Scout (Adam Scott), een teamleider bij Lumon Industries wiens werknemers een ontslagprocedure hebben ondergaan die hun herinneringen op chirurgische wijze verdeelt tussen hun werk en privéleven.

Dit gedurfde experiment in 'werk-privé balans' wordt in twijfel getrokken als Mark zich in het middelpunt van een mysterie bevindt dat hem dwingt om de ware aard van zijn werk te confronteren... en van zichzelf.

Severance

Het tweede seizoen van Severance verschijnt op vrijdag 17 januari met één aflevering gevolgd door elke vrijdag een nieuwe aflevering tot en met 21 maart. Een voorproefje van het nieuwe seizoen vind je onderaan dit nieuwsbericht.

In het tiendelige tweede seizoen leren Mark en zijn vrienden de vreselijke gevolgen van het spelen met de afscheidingsmuur, wat hen verder leidt op een pad van ellende.

Naast Scott spelen ook Britt Lower, Tramell Tillman, Zach Cherry, Jen Tullock, Michael Chernus, Dichen Lachman, John Turturro, Christopher Walken, Patricia Arquette en Sarah Bock mee.

Severance wordt geproduceerd door Ben Stiller, die dit seizoen ook vijf afleveringen regisseert, naast regisseurs Uta Bresiewitz, Sam Donovan en Jessica Lee Gagné.

Seizoen twee wordt ook geproduceerd door John Lesher, Jackie Cohn, Mark Friedman, Beau Willimon, Jordan Tappis, Sam Donovan, Caroline Baron, Richard Schwartz en Nicholas Weinstock. Naast de hoofdrollen zijn Adam Scott en Patricia Arquette de uitvoerende producenten. Fifth Season is de studio.

Bekijk de teaser trailer hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
The We We Are
The We We Are
01x09
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
12 jul 2024 17:03 - 12 jul 2024 17:08
Het eerste seizoen vond ik spannend, zeer mysterieus en zeker verfrissend. Hopelijk gaat dit vervolg op dezelfde voet verder.
Reageer
Severance