Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Emma Mackey verlaat Sex Education na het vierde seizoen

Emma Mackey neemt na vier seizoenen afscheid van Sex Education. De Netflix-actrice onthulde dat ze de serie verlaat.

Tijdens het bijwonen van de BAFTA Awards waar ze de Rising Star award won, vertelde Mackey dat ze niet meer terug zou komen voor een eventueel vijfde seizoen.

"Seizoen vijf? Ik heb net vorige week de vierde afgerond!", vertelde ze aan RadioTimes. "Nee, ik denk niet dat ik in seizoen vijf zal zitten. Ik heb afscheid genomen van Maeve."



Mackey (foto) had eerder onthuld dat ze in het vierde seizoen een stapje terug zou doen en haar personage zou naar verluidt niet zo overheersend zijn.

"Het voelt heel vertrouwd! En het is een beetje meer sporadisch omdat we meer personages hebben. Dus er is... Ik zit er niet zo consequent in," zei ze in aanloop naar het filmen van seizoen vier. "Maar we zitten nu midden in het filmen, en ik ben enthousiast om terug te zijn. En ja, ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren - want ik weet het ook niet. Ik kom er ook gaandeweg achter, dus het wordt leuk!"

Mackey is niet de enige Sex Education-ster die de serie na het vierde seizoen verlaat. Ncuti Gatwa, die ook samen met Mackey speelt in Greta Gerwig's Barbie, is onlangs gestopt met het filmen van zijn personage Eric.

"Laatste dag. Laatste keer. Bye bubs, bedankt voor alle lessen en voor alle kracht," deelde hij in een Instagram-post.



Gatwa's (foto) volgende televisierol wordt de vijftiende dokter in de langlopende serie Doctor Who.

Seizoen vier van Sex Education zag de grote cast flink door elkaar geschud worden met meerdere acteurs die de serie verlieten waaronder Rakhee Thakrar, Tanya Reynolds, Patricia Allison en Simone Ashley.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sex Education