Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Sex/Life (2021) na twee seizoenen door Netflix gecanceld

Het einde is gekomen voor Netflix-serie Sex/Life (2021). De streamer gaat niet verder met een derde seizoen van de dramedy-serie.

Sarah Shahi, Margaret Odette, Mike Vogel en Adam Demos spelen de hoofdrollen in Sex/Life (2021). Volgens een woordvoerder van Netflix werd de serie in het tweede seizoen op een natuurlijke manier afgesloten en werden de verhaallijnen van de belangrijkste personages, wier relaties tot een goed einde werden gebracht, afgerond. De zender is trots op de serie en het werk dat de producenten, cast en crew erin hebben gestoken.

Sex/Life (2021) is gemaakt door Stacy Rukeyser en geïnspireerd door het boek 44 Chapters About 4 Men van BB Easto. Het vertelt het verhaal van een liefdesdriehoek tussen een vrouw, haar man en haar verleden met een provocerende nieuwe kijk op vrouwelijke identiteit en verlangen.

Rukeyser was showrunner, bedenker, uitvoerend producent en schrijver. Oscar-winnende producent J. Miles Dale en Jordan Hawley zijn ook uitvoerend producent. Rukeyser werkt met Netflix aan een nieuw project.

Sex/Life (2021)

Er werd al een tijdje gespeculeerd dat seizoen twee, dat vorige maand door Netflix werd uitgebracht, het laatste zou zijn. Actrice Shahi werd onlangs aangekondigd als de hoofdrolspeelster van ABC-pilot Judgement, van voormalig Charmed (2018)-showrunner Joey Falco en 20th Television. Shahi was al sinds januari in gesprek voor het project terwijl ABC en producenten om haar verbintenis met Sex/Life (2021) heen werkten. Ze kon haar rol in Sex/Life (2021) weer oppakken als de serie zou zijn verlengd, onder voorbehoud van beschikbaarheid, want op de eerste plaats stond Judgement.

Shahi vertelde eerder deze maand in de podcast Not Skinny But Not Fat over haar problemen met het tweede seizoen van de serie.

"Ik had zeker niet de steun die ik bij het filmen van het eerste seizoen had," zei Shahi. "Ik leg mijn werk bij de serie niet neer, maar ik had absoluut niet de steun die ik het eerste seizoen wél kreeg van de mensen die betrokken waren bij de serie," zei Shahi. Ze voorspelde ook dat ze "nooit meer voor Netflix zal werken na dit alles gezegd te hebben."
Vorige aflevering
Heavenly Day
Heavenly Day
02x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
11 apr 2023 17:19 -
Wel stoer van haar om dat te zeggen in een podcast terwijl ze natuurlijk dan weet dat Netflix geen toekomstige zaken meer met haar wilt doen.

Elke keer als ik Sarah Shahi zie of lees dan denk ik gelijk aan Shaw van Person of Interest. Badass.
Reageer
Sex/Life (2021)