Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Paramount+ geeft trailer vrij voor Sexy Beast

Paramount+ geeft trailer vrij voor Sexy Beast

Paramount+ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Sexy Beast, de aankomende dramaserie die een prequel is van de Britse cult gangsterfilm uit 2000.
James McArdle (Mare of Easttown), Emun Elliott (The Gold), Tamsin Greig (Belgravia), Stephen Moyer (The Gifted) en Sarah Greene (Bad Sisters) spelen de hoofdrollen in Sexy Beast.

Sexy Beast

De trailer geeft ons een eerste blik op de oorsprong van Gal (McArdle) en Don's (Elliott) gecompliceerde relatie als ze afdalen in de verleidelijke waanzin van de Londense criminele wereld tijdens de levendige en vluchtige jaren 1990, terwijl Gal's ontluikende relatie met DeeDee (Greene) alles in hun wereld bedreigt.

Gal (McArdle) en Don (Elliott) zijn beste vrienden en dieven uit een kleine stad, die het goede leven leiden in het Oost-Londen van de jaren '90. Greene's DeeDee Harrison is een innemende volwassen filmster wiens ambities om haar eigen lot in handen te nemen en haar liefdesaffaire met Gal Dove haar in gevaar brengen.

Moyer is Teddy Bass, een verraderlijke, rijzende ster in de gangsterwereld, die Gal en Don in zijn criminele web lokt, en Greig is Don's pathologisch controlerende en geduchte oudere zus Cecilia.

Andere castleden zijn Eliza Bennett (Dynasty (2017)), Clea Martin (Hanna), Nicholas Nunn (Clique), Peter Ferdinando (The Letter for the King), John Dagleish (The Third Day), Robbie Gee (Berlin Station), Paul Kaye (The Stranger (2020)), Lex Shrapnel (A Town called Malice), Cally Lawrence (People Just Do Nothing), David Kennedy (Hollyoaks), Julian Rhind-Tutt (Britannia), Ralph Brown (Turn), Nitin Ganatra (Bodies (2023)) en Alice Bailey Johnson (Black Mirror).

Sexy Beast is gefilmd in Liverpool en is geproduceerd door AC Chapter One en Anonymous Content in samenwerking met PTIS, de internationale studiodivisie van Paramount Global.

Michael Caleo, Nicole Clemens, Antony Smith, Michael Scheel, JC Acosta, Alastair Galbraith en David Caffrey zijn de uitvoerende producenten, samen met David Scinto en Louis Mellis, de schrijvers van de originele film. De serie wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Sexy Beast gaat donderdag 25 januari in première op Paramount+. Hieronder kun je de trailer voor Sexy Beast bekijken.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten