Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Shakespeare & Hathaway: Private Investigators vanaf 19 maart op BBC First

BBC First brengt vanaf 19 maart de nieuwe detectiveserie Shakespeare & Hathaway: Private Investigators. De tiendelige serie zal bij de fans van de BBC First series Death in Paradise en Silent Witness in de smaak vallen.

Frank Hathaway, een ervaren rot in het detectivevak, en zijn nieuwe hulp Lu Shakespeare vormen een zeer onwaarschijnlijk duo bij het onderzoeken van de geheimen van de inwoners van het landelijke Warwickshire.

Hathaway (Mark Benton, bekend van The Halcyon) werkte tot nu toe altijd alleen, maar sinds kort zit hij met geldproblemen en is hij fysiek niet echt meer in de beste conditie. Eigenlijk heeft hij iemand nodig als Lu: een voormalig kapster met bakken mensenkennis, alleen weet hij dat zelf nog niet.

Uiteindelijk bundelen de twee hun krachten en vormen ze een uniek en amusant detectiveduo. Frank en Lu ontdekken dat niets zo mooi is als het lijkt in hun kleine dorpje. De burgemeester wordt vermoord, wraakzuchtige geliefden teisteren de straten en het loopt goed fout met de trucs van een goochelaar.

Welkom in Stratford-Upon-Avon, waar kleine criminelen hardhandig aangepakt worden in een vermakelijk drama.

Shakespeare & Hathaway: Private Investigators is te zien vanaf maandag 19 maart om 21.00 uur op BBC First. De zender BBC One vertoont de serie sinds 26 februari.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten