Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Eerste trailer van HBO-dramaserie Sharp Objects verschenen

Eerste trailer van HBO-dramaserie Sharp Objects verschenen

HBO introduceerde de eerste trailer van de dramaserie Sharp Objects op zondagavond, voorafgaand aan de langverwachte première van seizoen twee van Westworld.
De serie met Amy Adams, gebaseerd op het boek van Gillian Flynn met dezelfde titel, gaat in juli in première. De miniserie kan gezien worden als de opvolger van Big Little Lies uit 2017, en telt acht afleveringen.

Video on youtube


De korte preview van Sharp Objects geeft een eerste glimp van Amy Adams als Camille Preaker - een reporter, ontslagen uit een psychiatrisch ziekenhuis en bezig met onderzoek naar twee moorden in haar geboorteplaats. Zij probeert tegelijkertijd een psychologische puzzel uit haar verleden op te lossen, waarbij ze zich te dicht bij de jonge slachtoffers identificeert.

Patricia Clarkson speelt de rol van Camille's moeder. Andere castleden zijn Elizabeth Perkins, Madison Davenport, Chris Messina en nieuwkomer Eliza Scanlen. Net als in het eerste seizoen van Big Little Lies worden alle afleveringen van Sharp Objects geregisseerd door Jean-Marc Vallee.

De uitzendingen van Sharp Objects starten in juli, maar HBO heeft nog geen exacte datum genoemd.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

renzoroy
23 april 2018, 07:53
Kan gezien worden als de opvolger van Big Little Lies?? Deze serie heeft echt totaal geen connectie met die serie. Toevallig dezelfde regisseur, that's it.
0
Log in om een reactie achter te laten