Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sharp Objects vanaf 9 juli bij Ziggo

Sharp Objects vanaf 9 juli bij Ziggo

Sharp Objects is een Amerikaanse misdaadserie van de zender HBO. De serie gaat daar op 8 juli 2018 in première. Een dag later gaat de serie van start bij Ziggo Movies & Series XL.
Een verslaggeefster komt in Sharp Objects in contact met de psychologische demonen uit haar verleden wanneer ze terugkeert naar haar geboortestad om een gewelddadige moord te verslaan. De hoofdrol in de miniserie is voor Amy Adams. Ze geeft gestalte aan journaliste Camille Preaker, die net is ontslagen uit een psychiatrische inrichting. Eenmaal terug in haar oude woonplaats doet ze onderzoek naar de moord op een jong meisje, waarbij ze moet uitkijken dat ze niet opnieuw haar verstand verliest.

Sharp Objects is gebaseerd op het gelijknamige boek van Gillian Flynn en bestaat uit acht afleveringen. Patricia Clarkson speelt de rol van Camille's moeder. Andere castleden zijn Elizabeth Perkins, Madison Davenport, Chris Messina en nieuwkomer Eliza Scanlen. Net als in het eerste seizoen van Big Little Lies worden alle afleveringen van Sharp Objects geregisseerd door Jean-Marc Vallee.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten