Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Titelrol voor Orphan Black actrice Tatiana Maslany in Marvel's She-Hulk

Titelrol voor Orphan Black actrice Tatiana Maslany in Marvel's She-Hulk

Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Marvel heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar het lijk er op dat Tatiana Maslany (Orphan Black) de hoofdrol in Marvel's She-Hulk gaat vervullen. Marvel Studios werkt aan het project voor Disney+, wanneer de serie in première gaat is nog niet bekend. Eerder werd ook al bekend dat Kat Coiro (Dead to Me) een aantal afleveringen, inclusief de pilot, gaat regisseren.

\
Tatiana Maslany

She-Hulk is het laatste hoofdpersonage dat mede door Stan Lee is gecreëerd. Advocate Jennifer Walters is She-Hulk en nicht van Bruce Banner/Hulk. Ze heeft haar krachten gekregen door een noodbloedtransfusie van haar neef, maar in tegenstelling tot Hulk kan She-Hulk haar intelligentie en persoonlijkheid behouden zodra ze transformeert.

Hoewel Marvel nog niets heeft bevestigd, heeft Mark Ruffalo - die The Hulk speelt - wel het nieuwsbericht van de Amerikaanse nieuwssite Deadline geretweet. Daarbij heet hij Tatiana Maslany welkom bij 'de familie'.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

BlackBiker
18 september 2020, 21:42
Ze heeft fantastisch werk gedaan in Orphan Black waarin ze, vaak tegelijk, meerdere personen speelde. En daar heeft ze een heel terechte Emmy voor gewonnen. Daarom prima om weer wat nieuws met haar te zien.
Maar Marvel? Dat is zoiets als: "Goh, werk je hier? En je kon vroeger zo goed leren.".
0
TragicError
17 oktober 2020, 13:34
Lol
0
sirTruffleheart
18 september 2020, 22:10
Verbazingwekkend dat Maslany niet is doorgebroken na haar fantastische werk in Orphan Black. Marvel is groot, maar op de een of andere manier vind ik dit een... stap terug?
1
BlackBiker
17 oktober 2020, 15:13
Nieuwe ontwikkeling. Maslany ontkent zelf dat ze in She-Hulk gaat spelen....
https://www.dawsoncreekmirror.ca/tatiana-maslany-says-role-in-marvel-s-she-hulk-was-only-a-rumour-1.24221682
Er zijn echter wel vaker acteurs geweest die ontkenden een rol te hebben, die ze dan toch bleken te spelen. De toekomst zal wel leren wat er waar is.
0
Log in om een reactie achter te laten