Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

Sherlock krijgt voorlopig geen nieuw seizoen bij BBC

De BBC-serie Sherlock (2010) krijgt voorlopig geen vijfde seizoen. Seizoen vier eindigde al zonder cliffhangers. Sherlock (2010) is een Engelse detectiveserie die te zien was op BBC One.

De serie is gebaseerd op de boeken van Arthur Conan Doyle. Deze versie van Sherlock is modern, prikkelend en gevaarlijk. Sherlock (2010) speelt zich af in het huidige Londen, Holmes is daarin even briljant en arrogant als altijd.

Samen met zijn trouwe vriend Watson die in de oorlog in Afghanistan als een militaire arts heeft gewerkt, beleefden ze spannende, grappige en schandelijke avonturen. Maar daar komt voorlopig geen vervolg van.

Maker Steven Moffat sluit echter beslist niet uit dat er een nieuwe serie komt. “De deur van Sherlock (2010) is nog niet gesloten. Er is geen plan voor de korte termijn. Maar het zou mij bijzonder verbazen als er uiteindelijk geen vervolg komt.”

Eerst gaan de makers een nieuwe versie van Dracula maken. Dat duurt minstens twee jaar. Daarna hebben ze naar alle waarschijnlijkheid weer kans om verder te gaan met Sherlock (2010).
Vorige aflevering
The Final Problem
The Final Problem
04x03
Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sherlock