Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Nieuwe uitgebreidere trailer vrijgegeven voor Shōgun van FX

FX heeft een nieuwe, uitgebreide trailer onthuld voor Shōgun, de originele seriebewerking van James Clavells bestseller.

De trailer werd onthuld voorafgaand aan een reclamespot van 30 seconden die het netwerk zondag uitzond tijdens Super Bowl LVIII.

De tiendelige serie gaat dinsdag 27 februari in première op Hulu in de VS, op Star+ in Latijns-Amerika en Disney+ in alle andere gebieden. De première bevat de eerste twee afleveringen, gevolgd door elke week een nieuwe aflevering. Je kunt de nieuwe uitgebreide trailer onderaan dit nieuwsbericht bekijken.

Shōgun

FX heeft eerder al een eerste trailer vrijgegeven voor Shōgun, de originele bewerking van James Clavells bestseller die voor televisie is gemaakt door Rachel Kondo en Justin Marks.

FX-chef John Landgraf kondigde oorspronkelijk op de TCA van 2023 aan dat de serie vorig jaar in première zou gaan nadat de opnames in de zomer van 2022 waren afgerond.

Shōgun speelt zich af in Japan in het jaar 1600, aan het begin van een eeuwenlange burgeroorlog. Producent Hiroyuki Sanada speelt de rol van Lord Yoshii Toranaga die voor zijn leven vecht nu zijn vijanden in de Raad van Regenten zich tegen hem verenigen. Wanneer een mysterieus Europees schip wordt gevonden in een nabijgelegen vissersdorp, komt de Engelse piloot, John Blackthorne (Cosmo Jarvis), met geheimen die Toranaga kunnen helpen de machtsbalans te doen kantelen en de formidabele invloed van Blackthorne's eigen vijanden - de Jezuïtische priesters en Portugese kooplieden - te vernietigen.

De lotgevallen van Toranaga en Blackthorne raken onlosmakelijk verbonden met hun vertaalster, Toda Mariko (Anna Sawai), een mysterieuze christelijke edelvrouw en de laatste van een in ongenade gevallen geslacht. Terwijl ze haar heer dient in dit beladen politieke landschap, moet Mariko haar nieuwe vriendschap met Blackthorne zien te verzoenen met haar toewijding aan het geloof dat haar gered heeft en haar plicht aan haar overleden vader.

Hieronder kun je de uitgebreide trailer voor Shōgun bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
A Dream of a Dream
A Dream of a Dream
01x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_toetje1977
17 feb 2024 02:20 -
Denk een serie die we in veel eindejaarslijstjes gaan zien. Kijk hier heel erg naar uit
Reageer
Shōgun