Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Shining Vale seizoen twee onthult startdatum en first-look foto's

Courteney Cox en Greg Kinnear keren terug voor het tweede seizoen van Starz's Shining Vale.

Het tweede seizoen van de serie gaat verder met Pat (Cox) en Terry (Kinnear) Phelps die worstelen met het herstellen van hun gebroken familie, mentale ziektes, menopauze en trauma's, terwijl hun huis in Connecticut steeds meer van het spookachtige verleden onthult. Daarnaast moeten de echtgenoten zowel intern als extern vechten tegen hun demonen. En natuurlijk is Rosemary (Mira Sorvino) terug en loert ze in de schaduw.

13934 Shining Vale s2 foto 1

De serie keert terug op vrijdag 13 oktober op de Starz-app, alle Starz streaming en on-demand platforms en op het Lionsgate+ streaming platform in Groot-Brittannië en Ierland en lineair om 21.00 uur (Amerikaanse tijd) in de VS en Canada. Nieuwe afleveringen worden wekelijks op vrijdag uitgezonden.

In seizoen twee spelen ook Gus Birney, Merrin Dungey en Dylan Gage de hoofdrollen en zijn Judith Light, Allison Tolman en Sherilyn Fenn te zien in terugkerende rollen.

Shining Vale wordt geproduceerd door Jeff Astrof van Other Shoe Productions, Sharon Horgan en Clelia Mountford van Merman, Aaron Kaplan en Melanie Frankel van Kapital Entertainment. Cox is ook producent.

De serie is bedacht door Astrof en Horgan en wordt geproduceerd door Warner Bros. Television en Lionsgate Television in samenwerking met Other Shoe Productions, Merman en Kapital Entertainment.

Meer first-look foto's van het tweede seizoen van Shining Vale vind je hieronder.

13934 Shining Vale s2 foto 2

13934 Shining Vale s2 foto 3

13934 Shining Vale s2 foto 4

13934 Shining Vale s2 foto 5

13934 Shining Vale s2 foto 6

13934 Shining Vale s2 foto 7

13934 Shining Vale s2 foto 8
Vorige aflevering
Chapter 16: Redemption
Chapter 16: Redemption
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Shining Vale