Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Een derde seizoen voor Shooter (2016)

Het zat er al wel een beetje in, een derde seizoen. Nu is het dan officieel gemaakt: USA Network heeft Shooter (2016) vernieuwd met een derde seizoen.

De serie Shooter (2016) heeft geen vlekkeloze reis gehad naar de vernieuwing met een derde seizoen. Het eerste seizoen van de actieserie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen Hunter, Point of Impact en de gelijknamige film uit 2007 met Mark Wahlberg in de hoofdrol, heeft drie premièredatums gehad. Het tweede seizoen werd ingekort vanwege een gecompliceerde beenbreuk die hoofdrolspeler Ryan Phillippe (hij speelt Bob Lee Swagger) opliep.

Maar nu komt er dan echt een derde seizoen van dertien afleveringen en het zal beginnen met de laatste twee afleveringen die niet zijn uitgezonden in het tweede seizoen. Het derde seizoen van Shooter (2016) is losjes gebaseerd op Black Light, het tweede deel van het boek van Stephen Hunter. De fans krijgen dus afsluiting van de gebeurtenissen uit het tweede seizoen en in het derde seizoen zal Bob Lee Swagger de waarheid moeten achterhalen rondom de mysterieuze dood van zijn vader Earl. Deze zoektocht leidt naar een samenzwering die wel heel dichtbij komt. Het is de bedoeling dat het derde seizoen in de zomer van 2018 te zien is bij USA Network.

Ben jij blij met een derde seizoen van Shooter (2016)?


Embed from Getty Images
Ryan Phillippe
Vorige aflevering
Red Light
Red Light
03x13
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
05 dec 2017 13:23 - 05 dec 2017 13:25
Dat is ze geraden ook! :P
Het einde van seizoen 2 was natuurlijk alles behalve bevredigend. Ik begrijp dat een cliffhanger bij een seizoensfinale mogelijk is maar hier werd het verhaal gewoon afgekapt.

Zijn beenbreuk had eventueel ook nog in het verhaal konden worden geschreven om vervolgens daarna het gewenste einde te filmen. Maar goed, het is wat het is. Ik ga in ieder geval weer kijken.
Reageer
Shooter (2016)