Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Shooter (2016)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Shooter. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Shooter
Bob Lee Swagger is een voormalige sluipschutter van de Marine. Op een dag wordt hij benaderd door zijn voormalige leidinggevende, Isaac Johnson, die vraagt hem om te helpen in het voorkomen van een aanslag op de president. Samen gaan ze op onderzoek uit naar de mogelijke plekken van waaruit de president zou kunnen worden neergeschoten.

Bob Lee doet grondig onderzoek en gaat de diverse plekken langs om uiteindelijk te bepalen van waaruit hij verwacht dat een eventuele aanslag gepleegd zal worden. Alleen wanneer de daadwerkelijke aanslag gepleegd wordt, komt hij erachter dat het toch niet vanuit de hoek is die hij had bedacht. In een ware race tegen de klok probeert hij erachter te komen waar het de aanslag dan wel vandaan gaat komen. Maar dan gaat alles mis...
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 24 januari 2018
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Shooter:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Shooter. Mark Wahlberg vertolkte de hoofdrol in de film Shooter. Hoe is hij verder aan de serie verbonden?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Red Light
Red Light
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Shooter (2016)