Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Shooter vanaf 22 juni op Netflix

Een dag na de Amerikaanse première bij USA Network komt de eerste aflevering van het derde seizoen van Shooter (2016) op 22 juni in Nederland naar Netflix.

Shooter (2016) is een actieserie, gebaseerd op de bestseller van Stephen Hunter, Point of Impact, en de gelijknamige film uit 2007 met Mark Wahlberg in de hoofdrol. Het tweede seizoen werd ingekort tot acht afleveringen vanwege een gecompliceerde beenbreuk die hoofdrolspeler Ryan Phillippe (hij speelt Bob Lee Swagger) opliep.

Het abrupte einde van het tweede seizoen van Shooter (2016) zorgde voor veel verwarring bij de kijker, want dat het verhaal nog niet was afgerond was duidelijk. Mogelijk heeft dat USA Network het laatste zetje gegeven om het derde seizoen van de populaire serie te bestellen.

Video on youtube


Nu komt er dus echt een derde seizoen dat waarschijnlijk uit dertien afleveringen bestaat. Het zal beginnen met de laatste twee afleveringen die niet zijn uitgezonden in het tweede seizoen. Het derde seizoen van Shooter (2016) is losjes gebaseerd op Black Light, het tweede deel van het boek van Stephen Hunter. In het derde seizoen zal Bob Lee Swagger de waarheid moeten achterhalen rondom de mysterieuze dood van zijn vader Earl. Deze zoektocht leidt naar een samenzwering die wel heel dichtbij komt.
Vorige aflevering
Red Light
Red Light
03x13
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Shooter (2016)