Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Shrinking seizoen twee krijgt startdatum van Apple TV+

Shrinking seizoen twee krijgt startdatum van Apple TV+

Apple TV+ heeft een startdatum in de herfst vastgesteld voor seizoen twee van Shrinking.
Shrinking volgt rouwende therapeut Jimmy (Jason Segel) die de regels begint te breken en zijn cliënten precies vertelt wat hij denkt. Hij negeert zijn training en ethiek en ontdekt dat hij grote, tumultueuze veranderingen aanbrengt in de levens van mensen ... inclusief zijn eigen leven.

Naast Segel spelen Harrison Ford, Jessica Williams, Christa Miller, Lukita Maxwell, Michael Urie, Luke Tennie en Ted McGinley mee in de serie.

15817 Shrinking s2 foto

Zoals we al eerder meldden, is de medebedenker van Shrinking, Brett Goldstein (Ted Lasso), te gast in seizoen twee in een geheime rol.

Shrinking is gecreëerd door Emmy Award-winnaars en Ted Lasso-uitvoerend producent Bill Lawrence en co-uitvoerend producent Brett Goldstein, en Segel. De productie is in handen van Warner Bros. Television, waar Lawrence en Goldstein onder een overall deal vallen, en Lawrence's Doozer Productions.

Lawrence, Segel, Goldstein, Neil Goldman, James Ponsoldt, Randall Winston, Jeff Ingold, Liza Katzer, Rachna Fruchbom, Brian Gallivan en Annie Mebane zijn de uitvoerende producenten.

Shrinking seizoen twee gaat op woensdag 16 oktober van start.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten