Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Apple TV+ vernieuwt dystopische serie Silo met een tweede seizoen

Apple TV+ vernieuwt dystopische serie Silo met een tweede seizoen

Het verhaal van Juliette en Silo gaat verder. Apple TV+ heeft de sciencefictionserie vernieuwd met een tweede seizoen.
Silo is gebaseerd op Hugh Howey's bestseller-trilogie van dystopische romans. Hoofdrolspeelster is Rebecca Ferguson met verder in de cast Common, Harriet Walter, Chinaza Uche, Avi Nash, David Oyelowo, Rashida Jones en Tim Robbins.

Silo

Het verhaal draait om de laatste 10.000 mensen op aarde die in een kilometers diep huis wonen dat hen beschermt tegen de giftige en dodelijke buitenwereld. Niemand weet echter wanneer of waarom de silo is gebouwd en wie erachter probeert te komen, loopt fatale gevolgen op. Juliette (Ferguson) is een ingenieur die antwoorden zoekt over de moord op een dierbare en stuit op een mysterie dat veel dieper gaat dan ze zich had kunnen voorstellen, waardoor ze ontdekt dat als de leugens je niet doden, de waarheid dat wel doet.

De serie ging in mei van start en de achtste aflevering van het eerste seizoen van tien afleveringen verschijnt aanstaande vrijdag.

"Het geeft enorm veel voldoening om te zien hoe het meeslepende, sfeervolle en prachtig vormgegeven sciencefictionepos Silo in korte tijd is uitgegroeid tot de beste dramaserie van Apple", aldus Matt Cherniss, hoofd programmering van Apple TV+. "Het publiek over de hele wereld is in de ban geraakt van de mysteries en samenzweringen die in deze fascinerende ondergrondse wereld schuilgaan. Het kijkerspubliek blijft dan ook maar stijgen en we zijn zo enthousiast dat er in seizoen twee nog meer geheimen van de silo worden onthuld."

"We kunnen niet wachten tot het publiek over de hele wereld zich kan onderdompelen in de epische wereld die we hebben gecreëerd om de romans van Hugh Howey tot leven te brengen", aldus Yost. "Apple heeft vanaf de eerste dag in onze visie geloofd en het is een eer om de kans te krijgen om dieper in dit verhaal te duiken en de lagen van onze personages in de silo af te pellen."

Meer informatie en een startdatum voor seizoen twee van Silo worden in de toekomst bekendgemaakt.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
15 juni 2023, 19:13
Yes! Goed nieuws!
Prima serie. Goed verhaal, goede acteurs.

Ik heb alleen die Common niet zo hoog zitten. Weer een rapper turned actor en in dit geval had hij beter kunnen blijven rappen is mijn bescheiden mening. De beste man heeft één gezichtsuitdrukking bij alles wat hij doet.
6
Log in om een reactie achter te laten