Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Startdatum, eerste foto's en castingnieuws voor het tweede seizoen van Silo

De sciencefictionserie Silo van Apple TV+ heeft zijn startdatum voor seizoen twee vastgesteld.

Silo volgt de laatste tienduizend mensen op aarde die kilometers onder het oppervlak van de planeet leven om te schuilen voor de giftige omgeving die het is geworden. De bewoners van de silo weten niet precies waarom hij is gebouwd, maar degenen die erachter proberen te komen, worden geconfronteerd met dodelijke gevolgen.

Seizoen twee van de serie, gebaseerd op de Wool-trilogie van Hugh Howey, gaat vrijdag 15 november van start. De wereldwijde startdatum bevat één aflevering en tot januari zullen er wekelijks nieuwe afleveringen van het tiendelige seizoen verschijnen.

15758 Silo s2 foto 1

De streamer onthulde op Comic-Con 2024 ook dat The White Lotus-acteur Steve Zahn (foto) aan boord is gekomen voor het volgende seizoen. Zahn maakte een verrassingsoptreden tijdens het panel met bedenker en showrunner Graham Yost, auteur en uitvoerend producent Hugh Howey, uitvoerend producent en hoofdrolspeelster Rebecca Ferguson en acteur Common.

Ferguson speelt de rol van ingenieur Juliette, die op een dieper mysterie stuit dan ze dacht wanneer ze probeert te ontdekken wat tot de moord op haar geliefde heeft geleid. De seriebeschrijving laat doorschemeren dat als leugens de overgebleven mensen op aarde niet doden, de waarheid dat wel zal doen.

In seizoen twee spelen ook Tim Robbins, Harriet Walter, Chinaza Uche, Avi Nash, Alexandria Riley, Shane McCrae, Remmie Milner, Clare Perkins, Billy Postlethwaite, Rick Gomez, Caitlin Zoz, Tanya Moodie en Iain Glen hoofdrollen.

Het eerste seizoen van de serie kwam uit op 5 mei 2023. De twee Hollywoodstakingen in 2023 vertraagden de productie van seizoen twee.

Onlangs werd ook bericht dat Ferguson aan boord is van Netflix's Peaky Blinders-film met Cillian Murphy en dat Zahn samen met Glen Powell in een Hulu-comedyserie Chad Powers gaat spelen.

Apple TV+ heeft ook meer nieuwe beelden vrijgegeven van het komende seizoen van Silo.

15758 Silo s2 foto 2

15758 Silo s2 foto 3

15758 Silo s2 foto 4
Vorige aflevering
Outside
Outside
01x10
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Silo